Οι Ρωσίδες που πληρώνουν τους τεχνίτες με… το κoρμί τους - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Οι Ρωσίδες που πληρώνουν τους τεχνίτες με… το κoρμί τους

Οι Ρωσίδες που πληρώνουν τους τεχνίτες με… το κoρμί τους

Share This


Η νέα «τάση» στη χώρα θυμίζει σενάριο ταινίας πορvό.

«Στην κοινότητα της Μπουριατία, κοντά στην όχθη της λίμνης Μπαικάλ μπορείς να ανταλλάξεις τεχνικές εργασίες με σeξ». Αυτό αναφέρει ρωσική ιστοσελίδα για το νέο τρεντ που παρουσιάζεται στην επαρχία της χώρας και έρχεται ως επακόλουθο της οικονομικής κρίσης και της ραγδαίας πτώσης των εισοδημάτων.


Η περιοχή της ανατολικής Σιβηρίας λοιπόν τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας μετά από τις ιστορίες που έγιναν γνωστές για ανταλλαγή υπηρεσιών με σeξ. Οι συμφωνίες έρχονται κατόπιν αγγελιών όπου είτε ο πολίτης είναι διατεθειμένος ή διατεθειμένη να πληρώσει έναν υδραυλικό ή έναν ηλεκτρολόγο με σeξουαλικό αντίτιμο ή μπορεί η αγγελία να έχει την αντίστροφη διαδρομή. Ο τεχνίτης να αναφέρει πως δέχεται και τις πληρωμές σε σeξ ως αντάλλαγμα για την αλλαγή ενός σωλήνα.

slekj

«Κάνω επισκευές στο σπίτι για ένα ευχάριστο αντίτιμο» ανέφερε η αγγελία ενός άνδρα ενώ μία κοπέλα 26 ετών έγραψε «Αναζητώ έναν άνδρα που θα περάσει τα καλώδια στο διαμέρισμα μου. Δύο δωμάτια. Πληρωμή με 2 ή 3 φορές σeξ», συμπλήρωσε, όπως μετέδωσε η Daily Mail.

Πλέον στο παιχνίδι της σeξουαλικής ανταποδοτικότητας έχουν μπει και οι τεχνικοί υπολογιστών καθώς και οι οδηγοί ταξί.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages