Θυμάστε τον μικρούλι που ζύγιζε λιγότερο από μισό κιλό όταν γεννήθηκε; Δείτε πως είναι Σήμερα και δεν θα το πιστεύετε! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Θυμάστε τον μικρούλι που ζύγιζε λιγότερο από μισό κιλό όταν γεννήθηκε; Δείτε πως είναι Σήμερα και δεν θα το πιστεύετε!

Θυμάστε τον μικρούλι που ζύγιζε λιγότερο από μισό κιλό όταν γεννήθηκε; Δείτε πως είναι Σήμερα και δεν θα το πιστεύετε!

Share This

Όταν ακούμε για ανθρώπους που αποκτούν παιδιά, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το πόσο σημαντικό γεγονός θα είναι η άφιξή τους. Από την στιγμή που το μαθαίνουν μέχρι την στιγμή που γεννιούνται, η προσμονή είναι τεράστια.

Οι γονείς είναι τόσο ενθουσιασμένοι που αρχίζουν να φτιάχνουν σχέδια και να κάνουν οικονομίες για τις σπουδές τους.

Σπάνια σκεφτόμαστε όμως την περίπτωση που κάτι δεν πάει  καλά. Η Clare και ο Robert Payne-Cooper βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτήν ακριβώς την πραγματικότητα.


Για σχεδόν τρία χρόνια, η Clare και ο Rob προσπαθούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί. Όπως φαντάζεστε, είχαν ενθουσιαστεί πάρα πολύ όταν έμαθαν πως η Clare ήταν επιτέλους έγκυος. 28 εβδομάδες μετά, τα πράγματα πήραν όμως μία τραγική τροπή.

Αφού οι γιατροί είδαν πως το μωρό τους είχε σταματήσει να αναπτύσσεται, τους προειδοποίησαν πως το κoριτσάκι τους ίσως να μην τα κατάφερνε.


“Οι γιατροί είδαν πως υπήρχε μειωμένη ροή αίματος από τον πλακούντα προς το μωρό μου και γι’αυτό είχε σταματήσει η ανάπτυξή του.” Περιμένοντας τα χειρότερα, τελικά η κόρη τους γεννήθηκε με καισαρική την 1 Νοεμβρίου. Γεννήθηκε 2 μήνες πρόωρα και ζύγιζε περίπου 500γρ. και το χέρι της ήταν μικρότερο από την βέρα της μητέρας της.


Η μικρή Savannah όμως δεν τα παράτησε. Ξεκίνησε μάλιστα να αναπνέει και μόνη της. Τις επόμενες 11 εβδομάδες έδωσε μία γενναία μάχη για την ζωή της.Μετά από αυτές τις 11 εβδομάδες μπορούσε επιτέλους να πάει στο σπίτι της και ζύγιζε πλέον 2,7 κιλά. “H Savannah είναι το μικρό μας θαύμα και είμαι πραγματικά ευγνώμον που τα κατάφερε!” δήλωσε η μητέρα της.


Μία χαρούμενη οικογένεια

Ενώ ήταν έτοιμοι να πάρουν την Savannah σπίτι, η Clare είπε για το νοσοκομείο: “Μας έδωσαν τόση πολύ υποστήριξη και βοήθεια οι οικογένειες που γνωρίσαμε στο νοσοκομείο που πραγματικά μας βοήθησαν να τα καταφέρουμε σ’αυτήν την δύσκολη περίοδο.”

Στις 2 Απριλίου, η οικογένεια θα κάνει μία εκδήλωση για να γιορτάσουν την κόρη τους και να μαζέψουν χρήματα για το νοσοκομείο που την βοήθησε.

Μία πολύ όμορφη ιστορία που είχε αίσιο τέλος!
Πηγή: fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages