Έξαλλη η Σκορδά! Στόλισε δημοσίως την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είναι ντροπή της…»


Πανικός έχει γίνει στο Survivor από την στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Τα social media καθώς και οι τηλεοπτικές εκπομπές δεν έχουν άλλο θέμα συζήτησης πέρα από αυτό, ειδικά μετά τη χθεσινή κίνηση της αθλητικογράφου η οποία κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος τον αγκάλιαζε και συμπεριφερόταν σαν μην συμβαίνει τίποτα!

Η ποvηρή αγκαλιά της Ευρυδίκης έφερε έναν χαμό και στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της έκαναν αναπαράσταση!

«Αααααα! Γουστάρει!», αναφώνησε η Σάσα Σταμάτη. Η Φαίη Σκορδά, σχεδόν σοκαρισμένη από το πλάνο, είπε δείχνοντας την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Τώρα αυτή η κοπέλα τον ψήφισε; Συγγνώμη, θα πάω σε έναν άντρα και θα του κάνω έτσι στην κοιλιά; Παιδιά δεν το κάνεις»! Ξεκαρδιστικό στο στιγμιότυπο όταν η Φαίη σήκωσε την Σάσα για αναπαράσταση!

Δείτε όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:


Έξαλλη η Σκορδά! Στόλισε δημοσίως την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είναι ντροπή της…» Έξαλλη η Σκορδά! Στόλισε δημοσίως την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είναι ντροπή της…» Reviewed by pistepseto.net on 9:28:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια