Έτσι έζησε η γυναίκα που πουλήθηκε ως σκλάβα του σℇξ από τη γέννησή της - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Έτσι έζησε η γυναίκα που πουλήθηκε ως σκλάβα του σℇξ από τη γέννησή της

Έτσι έζησε η γυναίκα που πουλήθηκε ως σκλάβα του σℇξ από τη γέννησή της

Share This


«Ο ιδιοκτήτης μου με έβαζε να τρώω τα περιττώματά μου, με έκλεινε σε ένα κλουβί. Μου έλεγε πως όλα ήταν θέλημα θεού»

Η εικονιζόμενη γυναίκα βίωσε φρικτή κακοποίηση στα χέρια «εξαιρετικά πλούσιων κι επιφανών» μελών διεθνούς κυκλώματος παιδoφιλίας.

Η Kendall- με αυτό το όνομα είναι γνωστή, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Sun- εξομολογήθηκε πως την κρατούσαν σε ένα κλουβί ενώ τη βίαζαν και την κακοποιούσαν οι πελάτες του «ιδιοκτήτη» της σε ιδιωτικά πάρτι.


Η γυναίκα αναμένεται σήμερα να εμφανιστεί στην εκπομπή του Dr Phil και να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για τα βασανιστήρια στα οποία υποβλήθηκε.

Όπως εξoμολογείται, οι γονείς της την πούλησαν όταν γεννήθηκε. Μια από τις πρώτες αναμνήσεις της είναι πως θεωρούσε φυσιολογικό οι άνδρες να θωπεύoυν μωρά.

«Ήταν όλοι πολύ πλούσιοι, πολίτες υπεράνω κάθε υποψίας. Μερικές φορές ήθελαν να κάνουν σℇξ μαζί μου κι άλλες με έβαζαν να κάνω σℇξ με διάφορους ανθρώπους. Οι πελάτες ήταν συχνά άγριοι μαζί μου. Τους επιτρεπόταν να μου βάζουν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο ή πλαστική σακούλα στο κεφάλι ενώ έκαναν σℇξ μαζί μου αλλά δεν επιτρεπόταν να μου προκαλέσουν μώλωπες στο πρόσωπο» αφηγείται.

«Ο άνδρας στον οποίο ανήκα με χειριζόταν συνέχεια και μου έκανε φρικτά πράγματα. Με έβαζε να κάνω τον σκύλο, να τρώω τα περιττώματά μου. Με κρατούσε μέσα σε ένα κλουβί. Μερικές φορές για τιμωρία μου έκανε ηλεκτροσόκ. Έλεγε πως όλα αυτά συνέβαιναν επειδή ήταν το θέλημα του θεού, επειδή ο θεός γι’ αυτό με προόριζε».

Η Kendall υποστηρίζει πως είχε έξι πλαστά διαβατήρια, με τα οποία ταξίδευε σε όλο τον κόσμο για να παραστεί σε επίσημες εκδηλώσεις με πελάτες.

Παρότι πλέον έχει απελευθερωθεί από τα βασανιστικά δεσμά της, εξακολουθεί να αναφέρεται στον άνδρα που την μεταχειριζόταν με τόσο απάνθρωπο τρόπο ως «ο ιδιοκτήτης μου». Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages