Δείτε γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξυρίζετε την ευαίσθητη περιοχή σας.. - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Δείτε γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξυρίζετε την ευαίσθητη περιοχή σας..

Δείτε γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξυρίζετε την ευαίσθητη περιοχή σας..

Share This


Το ξύρισμα της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε περιποιημένες και καθαρές, αλλά δεν είναι τόσο αθώο όσο πιστεύαμε.
Δείτε τους 4 λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να ξυρίσετε τις τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή σας:
1. Το ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή, αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης. Η Hβική τρίχα έχει σκοπό την προστασία της ευαίσθητης περιοχή σας από την μόλυνση από βακτήρια και τα μικρόβια . Έτσι, όταν απομακρύνετε αυτές τις τρίχες είναι πιο εύκολο να έρθετε αντιμέτωπες με αυτές τις λοιμώξεις.


Εκτός του οτι η απομάκρυνση των τριχών της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης έρπητα

2. Εάν ξυρίζεστε γιατί νομίζετε ότι Hβική τρίχα θα σας εμποδίζει από το να περάσετε εξίσου καλά στο κρεβάτι, τότε γελιέστε. Η απόλαυση με ή χωρίς τη τρίχα στην περιοχή είναι ακριβώς η ίδια.

3. Εκτός του οτι η απομάκρυνση των τριχών της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης έρπητα. Η Hβική τρίχα προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή σας από κοvδυλώματα των γεvνητικών οργάvων και από το έρπη και σας παρέχει την μέγιστη προστασία.

4. Η περιοχή σας είναι πολύ ευαίσθητη και έχει ένα συγκεκριμένο σχήμα κάνοντας το ξύρισμα πραγματικά δύσκολο. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε με προσοχή και σωστά τότε σίγουρα θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα επώδυνο εξάνθημα που θα ασχολείστε μαζί του μια με δυο ημέρες σίγουρα.
                                                                                                                                 Πηγή: daddy-cool.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages