Έξαλλος ο Σάκης Αρναούτογλου για το παγωμένο Πάσχα


Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν… πληθύνει τα δημοσιεύματα (κυρίως στο internet) για τον καιρό που θα έχουμε στην Ελλάδα την περίοδο του Πάσχα.
Κάποια από αυτά είναι παραπλανητικά δεδομένου πως κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν τότε.

Υπάρχουν, όμως, και εκείνα που κάνουν λόγο για το πιο παγωμένο Πάσχα στην ιστορία και δεν διστάζουν να μιλήσουν ακόμα και για εισβολή χιονιά στα μέσα του Απρίλη!

Αυτά είδε ο Σάκης Αρναούτογλου και έγινε έξαλλος! Ο γνωστός μετεωρολόγος  μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ανέφερε πως «τέτοιου είδους δημοσιεύματα, αν κανείς τα διαβάσει προσεκτικά, ο τρόπος γραφής εκτός από κακός γραμματικά και συντακτικά, είναι συνάμα και πολύ πονηρός καθώς προσπαθώντας να καλύψει όλες τις πιθανές μετεο-εκδοχές που ίσως στην πορεία προκύψουν, χρησιμοποιεί μπόλικες υποθετικές προτάσεις ακόμα και σε μία μόνο μικρή παράγραφο! Και φυσικά έναν πολυ πιασάρικο τίτλο»!


Έξαλλος ο Σάκης Αρναούτογλου για το παγωμένο Πάσχα Έξαλλος ο Σάκης Αρναούτογλου για το παγωμένο Πάσχα Reviewed by pistepseto.net on 7:26:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια