Έγινε της… κακομοίρας με τις ζαpτιέρες της Καλομοίρας! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Έγινε της… κακομοίρας με τις ζαpτιέρες της Καλομοίρας!

Έγινε της… κακομοίρας με τις ζαpτιέρες της Καλομοίρας!

Share This
Η Καλομοίρα μας έδειξε το άλλο της πρόσωπο!
Η τραγουδίστρια μόλις πραγματοποίησε την πιο σeξι φωτογράφιση στην καριέρα της. Φορώντας φτερά αγγέλου, κoρμάκια και ζαpτιέρες ποζάρει στον φακό του περιοδικού «YOU» και μιλάει για όλα!

Νιώθεις μέσα σου την ανάγκη να είσαι, αλλά κυρίως να φαίνεσαι καλά και ευτυχισμένη για την οικογένειά σου;

Όχι, είμαι της άποψης ότι τα παιδιά μου πρέπει να τα δούνε όλα, ακόμα και τις δυσκολίες. Θέλω να τους μάθω ότι στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα και πολλές φορές έρχονται πράγματα που δεν τα περιμένεις. Σημασία έχει πώς τους παρουσιάζεις τις καταστάσεις. Για παράδειγμα, αν με δουν καμιά μέρα στρεσαρισμένη, προσπαθώ να το κάνω μπροστά στα μάτια τους με ωραίο τρόπο, όχι επίτηδες. Θέλω να μου έχουν εμπιστοσύνη ότι μια ζωή θα είμαι δίπλα τους σε ό,τι φέρει ο χρόνος, ευχάριστο ή δυσάρεστο, όμως θέλω να τους κάνω να είναι δυνατοί για να νιώθουν ότι μπορούν να το αντιμετωπίσουν και μόνοι τους.

Η εικόνα η δική σου που «πουλάει», όπως λέμε στη γλώσσα μας οι δημοσιογράφοι, είναι αυτή του καλού κoριτσιού ή αν θες της κοπέλας που σκέφτεται μόνο θετικά για όλα. Αλήθεια, στη ζωή σου μέχρι σήμερα ο δρόμος ήταν στρωμένος πάντα με τριαντάφυλλα;

Συνάντησα πάρα πολλές δυσκολίες, μέχρι σήμερα, αλλά δεν τις φόρεσα ποτέ στο πρόσωπό μου. Ο κόσμος, που παρακολουθεί τη δουλειά μου, δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματά μου, έχει άλλωστε τα δικά του, θέλει να του φτιάχνω το κέφι και να τραγουδάω τα τραγούδια μου. Μπορεί πολλοί να νομίζουνε ότι ξύπναγα το πρωί και η μάνα μου είχε το πρωινό, όμως δεν ήταν ποτέ έτσι η ζωή μου. Ήταν η εικόνα της ζωής που θα ήθελα να έχω, αλλά και αυτής που ήθελα να προσφέρω στα παιδιά μου. Όμως δεν είναι η ζωή που είχα. Και πρέπει να σου πω ότι η μητέρα μου έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των δυσκολιών που βιώσαμε, είναι η ηρωίδα μου, αν ήταν άλλη δεν θα είχε αντέξει. Ανέκαθεν είχαμε σοβαρά προβλήματα.Λένε ότι ο γάμος είναι αγώνας.

Ποτέ δεν τον είδα σαν αγώνα. Ο γάμος θέλει επικοινωνία. Του έχω πει: «Ό,τι δεν σου αρέσει θέλω να μου το λες». Κι αυτός το ίδιο. Δεν είναι ο Γιώργος από εκείνους τους άντρες που θα του κάνεις τα θελήματα και πιάνει.

Τον ζηλεύεις; Έχει αλλάξει τελευταία, μου φαίνεται πιο γυμνασμένος και όμορφος.

Ναι, κάνει γυμναστική. Να φανταστείς του λέω: «Γιώργο, μην ομορφύνεις άλλο. Κοίτα στην Ελλάδα δεν τον ζηλεύω, το παίζω ντίβα. (γέλια) Αλλά στην Αμερική που τον ξέρουνε, ναι. Όταν βγαίνουμε έξω για διασκέδαση, τον ζηλεύω πιο πολύ εγώ.

Το σeξ εξακολουθεί να είναι σημαντικό;
Βεβαίως και είναι σημαντικό σε μια σχέση.
Έγινε καλύτερο μετά τον γάμο;
Ναι, γιατί γνωρίζεσαι καλύτερα με τον άνθρωπό σου. Και κυρίως με τον εαυτό σου. Δεν είναι ότι νιώθω η πιο έμπειρη γυναίκα του κόσμου, αλλά όσο περνούν τα χρόνια νιώθω πιο καλά και ξέρω τι θέλει κι εκείνος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages