Σοκαριστικό: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας σε σχολείο της Λεμεσού (Βίντεο)


Ένα απίστευτο περιστατικό βίας ανάμεσα σε μαθήτριες της Τεχνικής Σχολής Λεμεσού έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Λεμεσού.

Πρόκειται για ένα βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1 Κύπρου και παρουσιάζει μια ομάδα κoριτσιών της Β’ Τεχνικής Σχολής να επιτίθεται σε μια μαθήτρια της Α’, πετώντας την στο έδαφος και χτυπώντας την με αρκετό μένος.

Όπως μεταδίδει το Cyprus Times δεν είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω κoρίτσι πέφτει θύμα της βίαιης συμπεριφοράς των συμμαθητριών της σύμφωνα με πληροφορίες. Μάλιστα, συγκλονίζει ο τρόπος με τον οποίο η ανήλικη μαθήτρια δέχεται τα άγρια κτυπήματα στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός.

Όσο για τον λόγο του βίαιου περιστατικού φαίνεται να είναι μια γυμνoστη8η φωτογραφία της μαθήτριας της ‘Α τάξης στο αγόρι του κoριτσιού που ασκούσε βία.

Οι αρχές αξιολογώντας και το βίντεο διερευνούν την υπόθεση, ενώ για το συμβάν έχει ήδη ενημερωθεί και το Υπουργείο Παιδείας.


Σοκαριστικό: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας σε σχολείο της Λεμεσού (Βίντεο) Σοκαριστικό: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας σε σχολείο της Λεμεσού (Βίντεο) Reviewed by pistepseto.net on 8:02:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια