"Γκρέμισε" το Facebook: Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο Facebook και το "ευχαριστώ" των παιδιών - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

"Γκρέμισε" το Facebook: Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο Facebook και το "ευχαριστώ" των παιδιών

"Γκρέμισε" το Facebook: Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο Facebook και το "ευχαριστώ" των παιδιών

Share This
Ο Γιώργος Μαυρίδης δούλευε ασταμάτητα επί 14 ώρες και ο απολογισμός ήταν εντυπωσιακός. Τα τατουάζ που σχεδίασε, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν και η ανάρτησή του στο facebook, κάνουν το γύρο του διαδικτύου...

Τον απολογισμό μιας ιδιαίτερης μέρας και ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλησαν να μοιραστούν οι γονείς των παιδιών μέσω του προφίλ του Γιώργου Μαυρίδη στο facebook, ο οποίος χθες σχημάτιζε χαμογελαστές φατσούλες πάνω σε όσους βρέθηκαν στο στούντιό του στη Θεσσαλονίκη και στήριξαν την προσπάθειά του για συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ.

Επί 14 ώρες ο γνωστός tattoo artist υποδέχτηκε χωρίς ραντεβού όσους περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για να «χτυπήσουν» το τατουάζ που είχε σχεδιάσει για τον σκοπό αυτό. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση αυτή ανέρχεται στα 7.295 ευρώ, τα οποία θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου σε οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο facebook...

ΦΩΤΟ από facebook

Χθες, βλέποντας τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκίνησε τη διαδικασία μια ώρα νωρίτερα, στις 9 το πρωί αντί για τις 10 που είχε προγραμματίσει για... όσο αντέξει! Όπως σημείωσε και στη δημοσίευσή του στο facebook, είχε χρονομετρήσει τη διαδικασία και για κάθε φατσούλα χρειάζονταν 3 λεπτά και κάποια δευτερόλεπτα. Είχε παρακαλέσει όσους πήγαιναν να τον βοηθήσουν, υποδεικνύοντας το σημείο που θέλουν το τατουάζ, χωρίς να του αποσπούν την προσοχή, ώστε να μπορέσει να κάνει σε όσους περισσότερους γίνεται...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages