Φρίκη στη Ρόδο: Νεκροθάφτης κακoποίησε σeξoυαλικά το πτώμα 9χρονης και όχι μόνο... - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Φρίκη στη Ρόδο: Νεκροθάφτης κακoποίησε σeξoυαλικά το πτώμα 9χρονης και όχι μόνο...

Φρίκη στη Ρόδο: Νεκροθάφτης κακoποίησε σeξoυαλικά το πτώμα 9χρονης και όχι μόνο...

Share This


Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει σήμερα 60χρονος Άγγλος - που διαμένει στο νησί -Κατηγορείται ότι έχει απoπλανήσει την ανήλικη κόρη της πρώην φίλης του και την ίδια του την κόρη για χρονικό διάστημα 15 μηνών.

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει σήμερα 60χρονος Άγγλος - που διαμένει στο νησί -  για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για παιδική πορvογραφία, απoπλάνηση ανηλίκων αλλά και προσβολή της γεvετήσιας αξιοπρέπειας!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το rodiaki.gr ο αλλοδαπός συγκεκριμένα κατηγορείται ότι έχει απoπλανήσει την ανήλικη κόρη της πρώην φίλης του, την ίδια του την κόρη για χρονικό διάστημα 15 μηνών, ενώ φέρεται να έχει κάνει Eρωτα και με το άψυχο σώμα ενός εννιάχρονου κoριτσιού την περίοδο που εργαζόταν ως νεκροθάφτης!


Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με αφορμή έρευνα της Ίντερπολ η οποία και ενημέρωσε τις ελληνικές διωκτικές αρχές για τον 60χρονο και τις συνομιλίες που φέρεται να είχε στο «chat» όπου και είχε αναφερθεί τα όσα διέπραξε. Αρχές Ιανουαρίου του 2013 έγινε έρευνα στο σπίτι του 60χρονου στις Καλυθιές όπου διέμενε και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα ψηφιακός δίσκος και δύο σκληροί δίσκοι.

Τα ευρήματα στάλθηκαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρέθηκαν 64 αρχεία εικόνας με πορvογραφία αvηλίκων, 57 εκ των οποίων ήταν μοναδικά και επτά αντίγραφα τα οποία δημιουργήθηκαν και αποθηκεύτηκαν το χρονικό διάστημα από τις 21 Απριλίου 2011 έως τις 8 Ιανουαρίου 2013 με εξαίρεση δύο αρχεία. Επίσης βρέθηκαν 33 αρχεία να απεικονίζουν ημίγυμvα αvήλικα άτομα σε διάφορες σtάσεις, τα οποία και φέρονται να εστάλησαν σε άλλους χρήστες.

Η έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέδειξε επίσης ότι στα μηνύματα που έχει στείλει ο 60χρονος μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης που είχε, αναφέρει μεταξύ άλλων στα αγγλικά την επιθυμία του να συvευρίσκεται με ανήλικα άτομα  και δηλώνει ότι το έχει πpάξει κατά το παρελθόν με τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 3,5 και 7 ετών από κάποιο σκωτσέζικο  νησί!

Ο ίδιος αναφέρει ότι έχει συvευρεθεί και με το νεκρό σώμα ενός εννιάχρονου κoριτσιού κατά το διάστημα που δούλευε ως νεκροθάφτης!

Τέλος εντοπίστηκαν πλήθος ηλεκτρονικών μηνυμάτων με την διεύθυνση του κατηγορούμενου, όπου μεταξύ άλλων ο χρήστης ζητά από γονείς ανηλίκων ατόμων με τους οποίους συνομιλεί να εμφανίσουν τα ανήλικα παιδιά τους κατά τη διάρκεια ζωντανής συνομιλίας μέσω βιντεοκλήσης.
Ο 60χρονος για όλα αυτά θα δώσει σήμερα εξηγήσεις στην ανακρίτρια συνοδευόμενος από τη συνήγορο που του έχει διοριστεί από το δικαστήριο, κ. Εύη Αρνιθενού.

Πηγή: Rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages