Χαμός στη Θεσσαλονίκη με τις Eρωτικές περιπέτειες χασάπη - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Χαμός στη Θεσσαλονίκη με τις Eρωτικές περιπέτειες χασάπη

Χαμός στη Θεσσαλονίκη με τις Eρωτικές περιπέτειες χασάπη

Share This

Τον έκανε τσακωτό η επίσημη Eρωμένη με άλλη γυναίκα και στη συνέχεια έμαθε για τις απιστίες και η σύζυγός του.

Ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Της χρόνιας του μάζεψε ένας χασάπης από τη Θεσσαλονίκη όταν τον έκανε τσακωτό η επίσημη και επί χρόνια Eρωμένη του με άλλη γυναίκα. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Eρωτιάρης χασάπης ήταν και παντρεμένος.

Όπως φαίνεται από τα πικάντικα γεγονότα ο εν λόγω χασάπης είχε πολλές κατακτήσεις και το γνώριζαν όλοι εκτός από την επίσημη Eρωμένη και τη σύζυγό του. Όταν όλα αποκαλύφθηκαν Eρωμένη και σύζυγος έβγαλαν... μαχαίρια!
Ο χασάπης συνήθιζε να κερνά φρέσκο κρέας τις πελάτισσές του, με αντάλλαγμα λίγα λεπτά ηδοvής! Όλα άρχισαν όταν ο άτακτος κρεοπώλης αποφάσισε να κλείσει λίγο νωρίτερα το κατάστημά του για να βρεθεί πιο κοντά με μία πελάτισσα, στην πίσω αποθήκη του κρεοπωλείου.


Η μόνιμη Eρωμένη όμως δεν είχε νέα του και έτσι αποφάσισε να περάσει μια βόλτα από το μαγαζί.
Όταν είδε ότι δεν της ανοίγει κανείς, άρχισε τα απειλητικά μηνύματα στο κινητό του.

Πανικόβλητος ο χασάπης, αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα για να αποφύγει τυχόν φασαρία στη γειτονιά. Όταν όμως η Eρωμένη αντιλήφθηκε ότι εκεί υπήρχε και άλλη γυναίκα, άρχισε να βρίζει, να φωνάζει και να τραβά από τα μαλλιά την 35χρονη γειτόνισσα και πελάτισσα του 55χρονου κρεοπώλη.

Μετά από έντονο καβγά, οι δυο γυναίκες στράφηκαν στον άτακτο άνδρα, χτυπώντας τον με χέρια και με τσάντες! Φυσικά, οι φωνές ακούστηκαν στη γειτονιά και το περιστατικό δεν άργησε να κυκλοφορήσει από σπίτι σε σπίτι.

Ένα από αυτά τα σπίτια που έμαθαν τι είχε συμβεί ήταν όμως και του χασάπη, ο οποίος είχε δεύτερο γύρο… μποξ με τη σύζυγό του.

Εδώ και δύο ημέρες το κατάστημα είναι κλειστό, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι απέγινε ο χασάπης, η σύζυγός του, η Eρωμένη και οι υπόλοιπες… φίλες του!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages