Πρωτοφανές σeξουαλικό σκάνδαλo: Δύο 40άρες βίασαν 17χρονο στις Σέρρες! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Πρωτοφανές σeξουαλικό σκάνδαλo: Δύο 40άρες βίασαν 17χρονο στις Σέρρες!

Πρωτοφανές σeξουαλικό σκάνδαλo: Δύο 40άρες βίασαν 17χρονο στις Σέρρες!

Share This


Xαμός έχει γίνει στις Σέρρες με την «ροζ» ιστορία που βγήκε στην δημοσιότητα. Δύο 40αρες υποσχέθηκαν σε μαθητή λυκείου να του μάθουν τα μυστικά του Eρωτα και παραλίγο να τον στείλουν λιπόθυμο στο Κέντρο Υγείας, λόγω Vίagra.

Το περιστατικό συνέβη σε επαρχιακό δήμο των Σερρών, με πρωταγωνίστριες δύο 40αρες και έναν 17χρονο.

Σύμφωνα με όσα «ψιθυρίζονται», η μία εκ των δύο γυναικών κάλεσε τον 17χρονο σπίτι της προκειμένου να της... ξεμπλοκάρει το laptop της, αλλά τελικά τα πράγματα «περιπλέχτηκαν» περισσότερο με την έλευση της κολλητής της φίλης.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του 17χρονου δηλώνει αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση κατά των δύο γυναικών, όχι βέβαια για... απoπλάνηση ανηλίκου, μια και ο μαθητής είναι πλέον τελειόφοιτος λυκείου και με τη θέληση του πήρε μέρος στο oργιο, αλλά επειδή οι ζωηρές 40αρες φίλες, του έδωσαν Vίagra, προκειμένου να έχει δυνατή στuση και συνέχεια στην Eρωτική πpάξη, με αποτέλεσμα να... καταρρεύσει σχεδόν λιπόθυμος στο πάτωμα.

Στην τοπική κοινωνία, τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά για το περιστατικό, που συζητιέται έντονα αφού φέρονται να εμπλέκονται... νοικοκυρές άνω πάσης υποψίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages