Άντρας έκανε Babysitting όταν πήρε κατά λάθος τηλέφωνο την μητέρα του παιδιού.. Μόλις αυτή το σήκωσε, της κόπηκε το αίμα! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Άντρας έκανε Babysitting όταν πήρε κατά λάθος τηλέφωνο την μητέρα του παιδιού.. Μόλις αυτή το σήκωσε, της κόπηκε το αίμα!

Άντρας έκανε Babysitting όταν πήρε κατά λάθος τηλέφωνο την μητέρα του παιδιού.. Μόλις αυτή το σήκωσε, της κόπηκε το αίμα!

Share This

Τα εγκλήματα κατά των παιδιών είναι τα πιο κατακριτέα, επειδή είναι αθώα και δε βρίσκονται στον κόσμο αρκετό καιρό ώστε να γνωρίζουν πως να ανταποκριθούν ενάντια σε πράξεις βίας που πρέπει να υπομείνουν.
Διεφθαρμένοι ενήλικες, ξεσπάνε συχνά σε μικρά παιδιά επειδή δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Ένας άλλος ενήλικας θα αντεπιτεθεί, αλλά ένα παιδί είναι πολύ μικρό για να το κάνει. Για τον ίδιο λόγο, μερικοί άνδρες κακοποιούνε γυναίκες. Για να αισθάνονται ισχυροί.

Μιλάμε για φρικτά εγκλήματα, όπως αυτό όπου πρόσφατα, ένα παντρεμένο ζευγάρι που βιντεοσκόπησε ποpvογραφικό υλικό με ένα βρέφος…

Ενώ αυτή η ιστορία μας μπορεί να μην είναι τόσο άρρωστη και ενοχλητική, χαιρόμαστε που τελικά αυτός ο άντρας συνελήφθη.

Μία μητέρα εμπιστεύθηκε έναν άνδρα για να προσέχει το παιδί της, αλλά όταν κατά λάθος αυτός κάλεσε τη μητέρα στο κινητό της, ακούστηκε το μωρό να ουρλιάζει καθώς το χτυπούσε.

Η μητέρα κάλεσε αμέσως την αστυνομία και έτρεξε στο σπίτι για να σώσει το παιδί της. Ο δράστης συνελήφθηκαι κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού σε βαθμό κακουργήματος εφόσον πιάστηκε επ” αυτοφώρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages