Φρίκη: Μετανάστες Bίασαν oμαδικά διερμηνέα κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Φρίκη: Μετανάστες Bίασαν oμαδικά διερμηνέα κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ!

Φρίκη: Μετανάστες Bίασαν oμαδικά διερμηνέα κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ!

Share This

Θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια της νύχτας στα όρια της «ζούγκλας» του Καλαί, έπεσε μια διερμηνέας η οποία συνόδευε δημοσιογράφο στον τεράστιο αυτό καταυλισμό στη βόρεια Γαλλία.

Μεταξύ 02:00 και 03:00 (03:00 και 04:00 ώρα Ελλάδας) ο δημοσιογράφος και η διερμηνέας έκαναν ρεπορτάζ για λογαριασμό ενός γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού σχετικά με τους ασυνόδευτους ανήλικούς στη «ζούγκλα» του Καλαί, όταν τους επιτέθηκαν τρεις Αφγανοί, στα όρια του καταυλισμού, ανέφερε η εισαγγελία της Μπουλόν-σιρ-Μερ.

Επρόκειτο «a priori για τρεις μετανάστες σύμφωνα με τις δηλώσεις των θυμάτων», οι οποίοι αρχικά θέλησαν να κλέψουν το υλικό τους, σύμφωνα πάντα με αυτή τη δικαστική πηγή.

Στη συνέχεια, ένας από τους τρεις ανάγκασε τη διερμηνέα σε σeξουαλική Eπαφή μαζί του υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ οι άλλοι δύο κρατούσαν σε απόσταση, επίσης υπό την απειλή μαχαιριού, τον 42χρονο ανεξάρτητο δημοσιογράφο.

Όταν οι τρεις τούς άφησαν να φύγουν, ο δημοσιογράφος και η διερμηνέας του μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα του Καλαί και στη συνέχεια η διερμηνέας, 38 ετών, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, έλαβε ιατρική φροντίδα.

Οι τρεις δράστες καταζητούνται, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Υπενθυμίζεται\, τέλος, ότι πριν από λίγες ημέρες σοβαρές καταγγελίες ήθελαν εθελόντριες στη «ζούγκλα του Καλαί» να εκμεταλλεύονται σeξουαλικά τους πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages