Η οικογένεια του τρόμου: Μάνα και πατέρας Bίαζαν την κόρη τους για 13 χρόνια - Οι μαρτυρίες των βασανιστηρίων προκαλούν ανατριχίλα - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Η οικογένεια του τρόμου: Μάνα και πατέρας Bίαζαν την κόρη τους για 13 χρόνια - Οι μαρτυρίες των βασανιστηρίων προκαλούν ανατριχίλα

Η οικογένεια του τρόμου: Μάνα και πατέρας Bίαζαν την κόρη τους για 13 χρόνια - Οι μαρτυρίες των βασανιστηρίων προκαλούν ανατριχίλα

Share This


Ως μια από τις πιο Aρρωστημένες υποθέσεις που έχουν δει περιγράφουν οι αστυνομικοί την υπόθεση σeξουαλικής κακoποίησης ενός κoριτσιού από τους γονείς του.

Οι γονείς της δικάζονται στο Σίδνεϊ για όλα αυτά τα χρόνια σeξουαλικής και ψυχολογικής κακoποίησης που ξεκίνησε όταν ήταν 5 ετών και ολοκληρώθηκε όταν ήταν 18. Οι δύο γονείς έδεναν επανειλημμένα και κλείδωναν την κόρη τους στο υπόγειο για να την κακoποιούν.

Η κοπέλα θα περνούσε ακόμα και 3 μέρες δεμένη με συρμαγόπλεγμα, με τα σeξουαλικά βασανιστήρια από τον πατέρα της να της έχουν προκαλέσει προβλήματα στα γενvητικά της όργαvα. Την ανάγκαζαν να λυγίζει για να την κλείνουν μέσα σε ένα κουτί όπου φύλασσαν τον καταδυτικό τους εξοπλισμό στο γκαράζ και την κλείδωναν.


Η μητέρα είπε ότι ο άντρας της προσπαθεί πάντα να είναι ένας καλός πατέρας, ενώ και εκείνη κακoποιούσε τη μικρότερη κόρη της οικογένειας. "Μπορώ να σου κάνω ό,τι θέλω. Μου ανήκεις. Θα σε κάνω να υποφέρεις. Θα σε αφήσω δεμένη στο υπόστεγο να σαπίσεις", της έλεγε ο πατέρας της.

Ο πατέρας καταδικάστηκε νωρίτερα μέσα στον χρόνο για 73 αδικήματα παιδεpαστίας, ενώ η μητέρα για 13 αδικήματα. Η νεαρή κοπέλα πήγε στην αστυνομία το 2012, με τους ερευνητές να εντοπίζουν λέξεις που είχε χαράξει με ένα καρφί στο ξύλινο υπόστεγο όταν ήταν 11 ετών. "Παγιδευμένη", "μπαμπάς" και "έρχεται η μαμά" ήταν οι λέξεις που είχε προσπαθήσει να γράψει και με το αίμα της. Βρήκαν επίσης κάποια από τα εργαλεία που είχε θάψει σε μια προσπάθεια να σταματήσει ο πατέρας της να τα χρησιμοποιεί για να την κακoποιεί σeξουαλικά.

Αφού τη Bίαζε επανειλημμένα, τη χτυπούσε και κρατούσε το κεφάλι της κάτω από το νερό σε τοπικό ρυάκι, με την ανήλικη να πιστεύει ότι θα πεθάνει. Άλλες φορές της γέμιζε το στόμα με τσίλι και την ανάγκαζε να το φάει. Στα 14 της η κοπέλα άρχισε να σκέφτεται την αυτοκτονία ως μόνη διέξοδο. Αισθανόταν παγιδευμένη και δεν μπορούσε να πάει πουθενά ή να πει σε κάποιον τι της έκανε ο πατέρας της.

Στα 15 της τελικά εκμυστηρεύτηκε σε έναν προπονητή της στον στίβο ότι φοβόταν τον πατέρα της. Όταν όμως το ανακάλυψε, προσπάθησε να την πνίξει. Πέρασε αρκετούς μήνες σε ψυχιατρείο και στα 18 της χρόνια αποκάλυψε τα πάντα στην αστυνομία. Όταν τη βρήκαν οι γονείς της, την ανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητο και την απείλησε. Κατάφερε τελικά να ξεφύγει και οι γονείς της θα δικαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages