ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ από τη μητέρα του 30χρονου Γιώργου: «Γύρνα πίσω παιδί μου η μαμά σε περιμένει» - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ από τη μητέρα του 30χρονου Γιώργου: «Γύρνα πίσω παιδί μου η μαμά σε περιμένει»

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ από τη μητέρα του 30χρονου Γιώργου: «Γύρνα πίσω παιδί μου η μαμά σε περιμένει»

Share This
Χάθηκε στις διακοπές στην Αλόννησο και από τότε εξαφανίστηκαν τα ίχνη του - Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Αλόννησο, με τη μητέρα του, μέσω της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» να τον εκλιπαρεί αν ακούει να γυρίσει στο σπίτι τους.

«Ο Γιώργος μου ήρθε από τις Βρυξέλλες 23 Αυγούστου με σκοπό να πάει διακοπές με το κορίτσι του να δει λίγες μέρες κι εμάς και να γυρίσει στη δουλειά του. Ήταν λίγο αγχωμένος όπως τον είδα εγώ εδώ στο σπίτι, αλλά δεν έδωσα σημασία. Τον πήγαμε στο καράβι να φύγει, πήγαν στην Αλόννησο, αλλά ο Γιώργος δεν κατέβηκε στο νησί, πήγε στον Άγιο Κωνσταντίνο», είπε η μητέρα του και συνέχισε:

«Η κοπέλα του τον έψαξε και είπε στο προσωπικό του πλοίου ότι δεν μπορούν να φύγουν και ότι υπάρχει άνθρωπος στο καράβι. Τον βρήκαν, αλλά τους έλεγε ότι δεν είναι ο Γιώργος και ότι δεν τον περιμένει κανείς. Παρ’ όλ’ αυτά τον γύρισαν στην Αλόννησο και μετά μάλλον κατάλαβε την φωνή της κοπέλας του και της είπε “συγγνώμη Κωνσταντίνα δεν είμαι καλά να γυρίσουμε πίσω”».

Όπως είπε η κοπέλα στη μητέρα του Γιώργου πήγαν στο δωμάτιο, εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να ειδοποιήσει την ιδιοκτήτρια των δωματίων ότι θα έφευγαν και γυρνώντας μέσα στο δωμάτιο είδε τον 30χρονο να φεύγει με τον σάκο του.

Ο νεαρός κατέβηκε ένα μονοπάτι και βγήκε στο λιμάνι της Βότσης, όπου ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος.

«Από εδώ και πέρα γνωρίζω μόνο όσα μας είπαν οι δύο ψαράδες. Ότι ο Γιώργος έλυσε το καΐκι, μπήκε μέσα, είδε ότι δεν έφευγε γιατί δίπλα είχε ένα φουσκωτό, βούτηξε, έριξε τον σάκο και άρχισε να κολυμπά προς το φουσκωτό και τους είπε “πάμε να φύγουμε, πάμε να φύγουμε. Πόσα θέλετε να σας δώσω, 200, 300 ευρώ στον καθένα, πάμε να φύγουμε”», είπε η μητέρα.

Οι ψαράδες τον έδιωξαν και από τότε δεν υπάρχει κανένα σημείο ζωής του Γιώργου.

Μία μέρα μετά από την εξαφάνιση του νεαρού βρήκαν στο λιμάνι την μπλούζα του και τη δεύτερη μέρα στην πλευρά που είναι τα βράχια βρήκαν το σορτς του με το εσώρουχό του, το κινητό του τηλέφωνο, 500 ευρώ και έξι ευρώ σε ψιλά.

«Τι του συνέβη; Από τότε ο Γιώργος μου δεν έχει εμφανιστεί. Δεν αναγνωρίζει ούτε τι φωνή μου. Φώναξα σε όλο το νησί “Γιώργο μου η μαμά είμαι. Γύρνα σπίτι Γιώργο μου, η μαμά είμαι”, αλλά δεν με άκουσε», είπε η μητέρα του με δάκρυα στα μάτια και κοιτώντας την κάμερα είπε:

«Δεν με άκουσε μέχρι τώρα. Μακάρι να είναι ζωντανός σε όποια κατάσταση κι αν είναι να τον βρω. Τον θέλω πίσω. Γιώργο μου σε παρακαλώ, σε παρακαλώ αγόρι μου αν με ακούς γύρνα πίσω, η μαμά σε περιμένει αγάπη μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages