Βίντεο: Τις έβαλαν να βγουν με τα εσώρoυχα στο δρόμο για να μάθουν πώς θα βρουν σύντροφοΟι γυναίκες αυτές μάλιστα πλήρωσαν 344 ευρώ προκειμένου να λάβουν μέρος σε αυτό το «σεμινάριο»

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν πριν από λίγες ημέρες οδηγοί που έτυχε να κινούνται στους δρόμους της πόλης Καζάν στη Ρωσία όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους ημίγuμνες γυναίκες με τακούνια να τους κάνουν σήμα να σταματήσουν.

Η έκπληξή τους έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν τις άκουσαν είτε να τους ζητούν χρήματα για να αγοράσουν μπλούζες προκειμένου, όπως τους εξήγησαν να φτάσουν στην πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ που βρίσκεται σε απόσταση 6 ωρών από το Καζάν.


Όπως αποδείχθηκε, τελικά, οι γυναίκες αυτές που βγήκαν στους δρόμους με τα εσώρoυχά τους και ψηλοτάκουνα παπούτσια συμμετείχαν σε ένα ταχύρρυθμο, διάρκειας τριών ημερών, «σεμινάριο» για το πώς μπορούν να βρουν σύντροφο.

Στα πλαίσια του «μαθήματος» έπρεπε, λοιπόν, να πείσουν οδηγούς να τους δώσουν χρήματα.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror οι ημίγuμνες γυναίκες πλήρωσαν 25.000 ρούβλια (345 ευρώ) για να πάρουν μέρος σε αυτό το διάρκειας τριών ημερών «σεμινάριο».Βίντεο: Τις έβαλαν να βγουν με τα εσώρoυχα στο δρόμο για να μάθουν πώς θα βρουν σύντροφο Βίντεο: Τις έβαλαν να βγουν με τα εσώρoυχα στο δρόμο για να μάθουν πώς θα βρουν σύντροφο Reviewed by pistepseto.net on 12:59:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια