Είχε την πιο τρελή ιδέα για να ομορφύνει την αυλή του. Τι έφτιαξε; Θα εκπλαγείτε! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Είχε την πιο τρελή ιδέα για να ομορφύνει την αυλή του. Τι έφτιαξε; Θα εκπλαγείτε!

Είχε την πιο τρελή ιδέα για να ομορφύνει την αυλή του. Τι έφτιαξε; Θα εκπλαγείτε!

Share This


Το να δημιουργήσεις κάτι όμορφο εντελώς μόνος σου χρειάζεται δεξιοτεχνία και υπομονή. Το να δημιουργήσεις όμως κάτι σαν αυτό που θα δείτε στη συνέχεια, μάλλον χρειάζεται κάτι περισσότερο.

Τον Μάρτιο του 2011, ο πατέρας του χρήστη του Reddit, VonBubenberg, αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την αντιαισθητική αυλή του. Πως το κατάφερε; Δημιούργησε σε αυτή μια εντυπωσιακή τεχνητή λίμνη – πισίνα!

Εκτός απο το ρομαντικό περιβάλλον που δημιούργησε στο κήπο του, πλέον θα μπορεί να την χρησιμοποιεί για να δροσίζεται τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες.

Το εκπληκτικό είναι ότι ο πατέρας εργάζεται στον τομέα της πληροφορικής και ο γιος του είναι φοιτητής σε σχολή διοίκησης επιχειρήσεων. Κανείς από τους δυο δεν έχει σχέση με κατασκευές. Αυτό που έφτιαξαν όμως είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Δείτε βήμα προς βήμα, τη κατασκευή της λίμνης σε εικόνες,όπως τις τράβηξε ο ίδιος.

Έτσι έμοιαζε η αυλή πριν ξεκινήσουν τις εργασίες.Ένα έργο τέτοιας κλίμακας δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς κάποια μεγάλα μηχανήματαΟι σωλήνες καταλήγουν στο γκαράζ, όπου θα εγκατασταθεί το σύστημα φιλτραρίσματος.Η χειρωνακτική εργασία ήταν επίσης αναγκαία (αυτή είναι η μικρή αδελφή του χρήστη του reddit)

backyard_project-9-610x406

Σιγά σιγά ο χώρος άρχισε να διαμορφώνεται..Τοποθετήθηκε το πλαστικό στο κάτω μέροςΑυτά τα βαρέλια θα χρησιμοποιούνται για να φιλτράρεται το νερό.

backyard_project-12

Μεγάλες διακοσμητικές πέτρες προστέθηκαν στη λιμνούλα..…αλλά και πολλά όμορφα βότσαλα
Όταν όλα ήταν έτοιμα προστέθηκε το νερό.... και στη συνέχεια ο φωτισμός!Την άνοιξη του 2012 πατέρας και γιος έφτιαξαν και αυτή την εξέδρα γύρω από τη λιμνούλα..Έτοιμο! Δεν είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages