Ο βιαστής της κόρης τους μπαινόβγαινε κάθε μέρα στο σπίτι τους - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Ο βιαστής της κόρης τους μπαινόβγαινε κάθε μέρα στο σπίτι τους

Ο βιαστής της κόρης τους μπαινόβγαινε κάθε μέρα στο σπίτι τους

Share This


Ο βιαστής της κόρης τους μπαινόβγαινε στο σπίτι της οικογένειας καθημερινά. Ήταν γείτονας και φίλος των γονιών του 13χρονου σήμερα κoριτσιού.
Από την ηλικία των 7 χρόνων, ο 55χρονος άνεργος, ξεκίνησε σταδιακά την απoπλάνηση και κλιμάκωσε τη δράση του με Aσέλγεια και βιασμό του άτυχου κoριτσιού. Τόποι μαρτυρίου, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο ήταν το σπίτι του δράστη αλλά και της οικογένειας του θύματος.

«Ήταν ένα τόσο οικείο πρόσωπο για το παιδί, που αυτά στα οποία το επέβαλλε, αρχικά του φαίνονταν και ‘φυσιολογικά’. Μεγαλώνοντας κατάλαβε τη διαστρoφή ωστόσο φοβόταν να προβεί σε αποκαλύψεις. Το έκανε σε ανύποπτο χρόνο, το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι γονείς κατάλαβαν ότι κρατούσε αποστάσεις από τον ‘φίλο’ τους και διερωτήθηκαν γιατί, με αποτέλεσμα το 13χρονο κoρίτσι να εξιστορήσει όλα όσα υπέφερε για 6 χρόνια» αναφέρουν αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Η δράση ενός ακόμη παιδεpαστή στην Ανατολική Αττική ανέδειξε με εμφατικό τρόπο ότι το 90% των δραστών σeξoυαλικών εγκλημάτων με θύματα παιδιά, ανήκουν στο οικογενειακό και σε αυτή την περίπτωση στο φιλικό περιβάλλον της ανήλικης. Από το 2009, ο γείτονας και «φίλος» της οικογένειας, εκμεταλλευόμενος τη φιλική και οικογενειακή τους σχέση, απoπλανούσε, Aσελγούσε και βίαζε το ανήλικο κoρίτσι έως τον Φεβρουάριο του 2016.

Το ζευγάρι μετά τις ανατριχιαστικές αφηγήσεις της 13χρονης σήμερα κόρης τους απευθύνθηκαν στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση που δεν συμπλήρωσε τα 12 και 14 έτη και κατάχρηση ανηλίκου σε Aσέλγεια που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης, ο οποίος στις 15 Σεπτεμβρίου εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του. Την ίδια μέρα οι αστυνομικοί εκτελώντας το ένταλμα, συνέλαβαν τον 55χρονο, και την επόμενη τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί, σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages