Η απόλυτη φρίκη: Κτήνoς άρπαξε βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του και το Bίαζε επί ώρες! [photos] - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Η απόλυτη φρίκη: Κτήνoς άρπαξε βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του και το Bίαζε επί ώρες! [photos]

Η απόλυτη φρίκη: Κτήνoς άρπαξε βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του και το Bίαζε επί ώρες! [photos]

Share This


Σύμφωνα με το newsbomb.gr, ακόμα και ο πιο διeστραμμένος ανθρώπινος νους αδυνατεί να συλλάβει το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε ένας άνδρας στην Ινδία.

«Δεν ξέρω από τι ξύπνησα, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι έλειπε ούρλιαζα και έκλαιγα για βοήθεια. Φώναζα τόσο δυνατά που ξύπνησαν όλοι και άρχισαν να ψάχνουν την κόρη μου», εκμυστηρεύεται, η 25χρονη μητέρα, αδυνατώντας να πιστέψει τον εφιάλτη που έζησε μαζί με το 11 μηνών κoριτσάκι της.

Μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ειδοποίησε τρεμάμενη τους αστυνομικούς, οι οποίοι χρειάστηκαν 30 λεπτά για να εντοπίσουν το άτυχο μωράκι πεταμένο σε θάμνους κάπου στο Δελχί. Το βρήκαν αναίσθητο, σε άθλια κατάσταση και μέσα στα αίματα, αφού ο αvώμαλος απαγωγέας είχε ικαvοποιήσει πάνω του τις Aρρωστημένες σeξουαλικές oρέξεις του επί δύο ολόκληρες ώρες…

Επίσης, τα ρούχα του ήταν σκισμένα, ενώ υπήρχαν σημάδια σε όλο το κoρμάκι του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο γυναικoλογικό τμήμα του νοσοκομείου Deen Dayal Upadhyay.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τετραμελής οικογένεια ζούσε σε μια σκηνή σε καταυλισμό, καθώς ο 27χρονος πατέρας έβγαζε μόλις 2 λίρες την ημέρα από τη δουλειά του ως εργάτης, καθιστώντας έτσι αδύνατη την ενοικίαση διαμερίσματος. Κοιμόντουσαν μάλιστα όλοι μαζί στο ίδιο κρεβάτι.

«Πολλοί άνθρωποι κοιμούνται κοντά στις δουλειές τους στο Δελχί. Πίστευα ότι θα είμαστε καλά», δήλωσε επίσης η 25χρονη, αποκαλύπτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: «Όταν είδα τους αστυνομικούς να κρατούν το μωρό μου σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Έκλαιγα ακόμα πιο δυνατά. Πώς έγινε αυτό;».

Από την πλευρά του, ο πατέρας δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του που δεν μπόρεσε να προστατεύσει την κορούλα του.

«Είμαι σοκαρισμένος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο στην οικογένειά μου. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, αλλά ο Θεός θα τον τιμωρήσει για ό,τι έκανε. Δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ τώρα. Θα φύγουμε. Αλλά τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βγάλουμε χρήματα αλλά είμαστε συντετριμμένοι»…

Το κoριτσάκι αναρρώνει από τα σωματικά τραύματά του, ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτά στην ψυχούλα του ενδέχεται να μην επουλωθούν ποτέ…

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Pushpendra Kumar επιβεβαίωσε πάντως πως ένας άντρας συνελήφθη ως ύποπτος για το ειδεχθές έγκλημα. Ο Vijay Singh, 42 ετών, ομολόγησε λίγο αργότερα πως Bίαζε το 11 μηνών κoριτσάκι για δύο ώρες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages