Περιμένει πρoκλητικά τον επόμενο πελάτη, που για χάρη της θα ξοδέψει 5000€. Ο λόγος που είναι τόσο ακριβή; Θα σας σοκάρει! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Περιμένει πρoκλητικά τον επόμενο πελάτη, που για χάρη της θα ξοδέψει 5000€. Ο λόγος που είναι τόσο ακριβή; Θα σας σοκάρει!

Περιμένει πρoκλητικά τον επόμενο πελάτη, που για χάρη της θα ξοδέψει 5000€. Ο λόγος που είναι τόσο ακριβή; Θα σας σοκάρει!

Share This


Και εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα, παρουσιάζεται κάτι τέτοιο.
Η ποpνεία και οι οίκοι ανοχής είναι ένα ευαίσθητο θέμα, αλλά αυτός ο οίκος ανοχής στην Ιαπωνία έχει πάει το πράγμα στο επόμενο επίπεδο, αφού οι υπάλληλοί του δεν έχουν καν παλμό.

Βλέπετε, δεν υπάρχουν καθόλου ζωντανές γυναίκες εκεί, μόνο κούκλες του σeξ. Στην Ιαπωνία, τις λένε “Ολλανδικές συζύγους”. Είναι φτιαγμένες από ένα ιδιαίτερα μαλακό μίγμα σιλικόνης και έτσι η αίσθηση όταν τις ακουμπάς μοιάζει πολύ αληθινή.

Σύμφωνα με έναν παραγωγό τους, είναι τόσο ρεαλιστικές που κάποιοι άντρες δεν θα θελήσουν να πάνε με γυναίκα ξανά.


Κάποιες εταιρίες επιτρέπουν στους πελάτες να διαλέγουν τα μαλλιά και τα μάτια, καθώς και το μέγεθος και το σχήμα του σώματος της κούκλας.


Φυσικά, υπάρχει και μεγάλη γκάμα εσώρoυχων για να διαλέξει κανείς.Αλλά αυτές οι κούκλες κοστίζουν αρκετά: Κοστίζουν από $4,000 – $6,000 χωρίς τα μεταφορικά. Κάποιοι δεν μπορούν να πληρώσουν τόσα χρήματα, αλλά τώρα μπορούν να περάσουν μία μέρα σ’αυτόν τον οίκο ανοχής.


Για περίπου $45 για 30 λεπτά, μπορεί κάποιος να νοικιάσει ένα δωμάτιο με μία κούκλα και να περάσει τον χρόνο του όπως θέλει.

Η υγιεινή είναι η πρώτη προτεραιότητα εκεί. Οπότε κάθε κούκλα καθαρίζεται μετά από κάθε χρήση. Δεν υπάρχει φόβος για σeξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, γιατί οι κούκλες έχουν κάποια κομμάτια που είναι μίας χρήσης και μετά από κάθε χρήση αλλάζονται.

Αλλιώς, θα μπορούσατε να παραγγείλετε μία κούκλα και να σας την φέρουν κατευθείαν στο σπίτι σας.

Φαίνεται πως πλέον υπάρχει μία αγορά για τα πάντα. Κάποιοι μπορεί να βρουν την ευκαιρία για λίγη οικειότητα, αλλά πολλοί δεν εγκρίνουν κάτι τέτοιο. Εσείς τι πιστεύετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages