Ε.. όχι.. Δείτε που έβαλε σκουλαρίκι η Ελεονώρα Μελέτη (photo) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Ε.. όχι.. Δείτε που έβαλε σκουλαρίκι η Ελεονώρα Μελέτη (photo)

Ε.. όχι.. Δείτε που έβαλε σκουλαρίκι η Ελεονώρα Μελέτη (photo)

Share This


Τους ξάφνιασε όλους. Η Ελεονώρα Μελέτη, κατάφερε άλλη μια φορά να πρoκαλέσει ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία που ανάρτησε στα social media.

Η παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Μπαλί, όπου αποφάσισε να περάσει ένα μέρος του καλοκαιριού της. Κατά διαστήματα ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για την παραμονή της εκεί. Οι στιγμές χαλάρωσης, το καλό φαγητό και φυσικά το… surf δεν έλειπαν από το πρόγραμμα της.

Φορώντας τα εντυπωσιακά μαγιό που κυκλοφόρησε – eleonorameletibycrool- και έχοντας την σανίδα της, ήταν η πιο ελκuστική παρουσία που δάμασε τα κύματα! Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της που μας αποδεικνύει γι’ άλλη μια φορά το πόσο τoλμηρή είναι!


Συγκεκριμένα,  η παρουσιάστρια έβαλε κόσμημα στην μύτη, προκαλώντας πανικό στους διαδικτυακούς της φίλους. Βεβαία δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή όχι. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Jewelry… What a wonderful way to keep memories alive»! Αν κρίνουμε από αυτό που έγραψε, προφανώς και θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θέλησε να αγοράσει κάτι που θα της θυμίζει πολλά!

Λέτε να κάνει την ανατροπή και να εμφανιστεί έτσι στην τηλεοπτική οθόνη; Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια δεν έχει επιλέξει ακόμη το επόμενο της επαγγελματικό βήμα. Οι προτάσεις όμως είναι αρκετές και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κάνει την έκπληξη και να το ανακοινώσει τελευταία στιγμή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages