Ξύλο στη Μύκονο με Τζούλια Αλεξανδράτου και Λίντσεϊ Λόχαν! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Ξύλο στη Μύκονο με Τζούλια Αλεξανδράτου και Λίντσεϊ Λόχαν!

Ξύλο στη Μύκονο με Τζούλια Αλεξανδράτου και Λίντσεϊ Λόχαν!

Share This


Πανικός στην παραλία του Σκορπιού.

Και όλα έγιναν για τα μάτια του Ντένις. Ποιος είναι ο Ντένις; Αν κανείς πάει στη Μύκονο και ρωτήσει ή πεί το συγκεκριμένο όνομά θα μάθει. Το αγόρι αυτό είναι επιχειρηματίας και φέτος φιλοξένησε την Λόχαν στο νησί. Και τις δυο φορές.

Πληροφορίες θέλουν την Αμερικανίδα ηθοποιό να είναι τσυμπημένη μαζί του. Τόσο πολύ που δεν μάσησε και όταν είδε τον επιχειρηματία να «μιλάει» με την Τζούλια στην παραλία του Σκορπιού, όχι απλά της επιτέθηκε-σουρωμένη ούσα- αλλά της έβγαλε και τα εξτέ.

ss06 lindsay lohan norman jean roy october 2010

Το σκηνικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των λουομένων με την πορvοστάρ να αντιδρά και να ρίχνει κι εκείνη τις σφαλιάρες της. Τα κλωτσίδια και τα μπουνίδια κράτησαν για περίπου 2 λεπτά μέχρι να μπούν στη μέση οι ψυχραιμότεροι και να τις χωρίσουν. Μάλιστα κάποιοι στεναχωρήθηκαν που στο θέαμα δεν υπήρχε και η λάσπη για ν΄απολαύσουν μαζί με τις εικόνες τις σαμπάνιες τους.

Για την ιστορία να πούμε πώς, όταν όλα τελείωσαν, καμία δεν ανέφερε το γεγονός στην αστυνομία. Λέγεται πώς λίγη ώρα μετά και οι δυο έψαχναν παρακείμενο nυχάδικο για το απαραίτητο service.

Κλαίω.

Πηγή Νάσος Γουμενίδης gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages