Η εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης που μάγεψε τους πάντες! Έτσι έγινε η νύχτα μέρα! (VIDEOS) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Η εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης που μάγεψε τους πάντες! Έτσι έγινε η νύχτα μέρα! (VIDEOS)

Η εικονική έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης που μάγεψε τους πάντες! Έτσι έγινε η νύχτα μέρα! (VIDEOS)

Share This


Οι εικόνες από τα ηφαίστεια, ένα φαντασμαγορικό θέαμα, κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Παρούσα στις εκδηλώσεις η Mariah Carey που έφτασε στο νησί με τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της...

Όχι δεν πρόκειται για φυσικό γεγονός αλλά για εικονική έκρηξη που έγινε στο ηφαίστειο της Σαντορίνης και… έσβησε τα κεράκια των 25 χρόνων! Μία φορά το χρόνο, οι κάτοικοι γιορτάζουν και θυμίζουν στους τουρίστες πως δημιουργήθηκε το νησί τους. Ένα μοναδικό φαντασμαγορικό θέαμα λοιπόν που πραγματοποιήθηκε προχθές Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016.


Η νύχτα έγινε μέρα και εκατοντάδες βεγγαλικά δημιούργησαν κάτι μαγικό με την Σαντορίνη να βρίσκεται για ακόμα μια φορά στην επικαιρότητα. Εκτός από τους εκατοντάδες χιλιάδες των επισκεπτών που απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάθε χρόνο στη Σαντορίνη, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έρχονται μόνο για να παρακολουθήσουν αυτό το υπέροχο θέαμα...Εν τω μεταξύ, μετά την Μύκονο, η Σαντορίνη για την Mariah Carey . Γοητευμένη από τις ομορφιές του νησιού των Ανέμων, η Mariah Carey αναχώρησε με την πολυτελή θαλαμηγό Arctic, η οποία ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, μαζί με τον Αυστραλό πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της και ιδιοκτήτη καζίνων, James Packer. Στην Σαντορίνη, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια φορώντας μαύρο φόρεμα περπάτησε παρέα με τον αγαπημένο της και τους άνδρες της προσωπικής της ασφαλείας στα γραφικά σοκάκια των Φηρών κι έπειτα κάθισαν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο με θέα το ηφαίστειο...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages