Η Φαίη Σκορδά με Kαυτό σορτσάκι πρώτη μέρα στη δουλειά! Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο «Πρωινό»;Ανανεωμένη, μαυρισμένη και ευδιάθετη επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Φαίη Σκορδά τη Δευτέρα.
Με πλατύ χαμόγελο καλημέρισε ξανά παλιούς συνεργάτες και καλωσόρισε τους νέους, αντιμετωπίζοντας με αισιοδοξία τις νέες συνθήκες που φέρνουν φέτος τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο.

Με τζιν σορτς που που άφηνε εκτεθειμένα τα καλογυμνασμένα και μαυρισμένα πόδια της, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Youweekly.gr η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να δέχεται κολακευτικά σχόλια από τον θυρωρό μέχρι τους τεχνικούς, που την καλωσόριζαν ξανά. Με καφέ και κουλουράκια έφτασε στο γραφείο της για να συναντήσει αγαπημένους συναδέλφους και φίλους.

f2

f3

Ανυπόμονη να ξεκινήσει η νέα σεζόν, η Φαίη Σκορδά, είναι έτοιμη να διαχειριστεί μια νέα τηλεοπτική κατάσταση. Είναι άλλωστε συνηθισμένη στις αλλαγές, καθώς πριν από 8 χρόνια λέγοντας απλά μια “Καλημέρα” στο TV MΑΚΕΔΟΝΙΑ. «Δεν έγινε κάτι βάσει στρατηγικής, έγιναν σιγά-σιγά τα βήματα, έτσι τα έφερε η ζωή”, θα δηλώσει λίγο αργότερα η ίδια για την καριέρα της.

Η Φαίη Σκορδά με Kαυτό σορτσάκι πρώτη μέρα στη δουλειά! Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο «Πρωινό»; Η Φαίη Σκορδά με Kαυτό σορτσάκι πρώτη μέρα στη δουλειά! Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο «Πρωινό»; Reviewed by pistepseto.net on 12:30:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια