"Έχω 15 χρόνια να κάνω..." - Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σοκάρει! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

"Έχω 15 χρόνια να κάνω..." - Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σοκάρει!

"Έχω 15 χρόνια να κάνω..." - Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια σοκάρει!

Share This


Είναι από της πιο γoητευτικές παρουσίες στο καλλιτεχνικό στερέωμα κι όμως δεν κρύβει πως στην προσωπική της ζωή είναι μόνη.
Για την ακρίβεια παραδέχεται πως έχει να κάνει σχέση τα τελευταία 10-15 χρόνια. Ο λόγος για την Τάνια Τσανακλίδου η οποία μίλησε έξω από τα δόντια στην Reallife.

«Έχω δέκα, δεκαπέντε χρόνια να κάνω σχέση. Μα τι τα θες αυτά; (σ.σ: είπε η ερμηνεύτρια απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο)» και συμπλήρωσε: «Μεγάλωσα πια, φτάνει! Τώρα πια με νοιάζει να είμαι υγιής, να αλλάζω γυαλιά για να βλέπω καλύτερα, να ζω τις χαρές της τρίτης ηλικίας. Για ποιους Eρωτες μου λες μωρέ; Τον χόρτασα τον Eρωτα, πα8ιάστηκα πολύ, έπεσα στα πατώματα, πέρασα υπέροχα, αλλά τώρα πια δεν έχει ρόλο στη ζωή μου».

Παράλληλα, η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στη απόφασή της να αφήσει λευκά τα μαλλιά της.

«Σοκαρίστηκαν πολλοί και μου είπαν να μην το κάνω, αλλά ήθελα να το κάνω και το έκανα. Είχα ταλαιπωρηθεί με όλες τις φρικτές βαφές τόσα χρόνια και απ’ την άλλη, δεν με ενδιέφερε να κουβαλάω ένα ψέμα… Άσπρισα, μεγάλωσα, γιατί να κρυφτώ; Άλλωστε, νομίζω ότι μου πάνε, τόνισαν τα χαρακτηριστικά μου».

tania1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages