Ξεχάστε το Bιάγκρα: Ειδικό τζελ «υπόσχεται» στύση σε δέκα λεπτά! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Ξεχάστε το Bιάγκρα: Ειδικό τζελ «υπόσχεται» στύση σε δέκα λεπτά!

Ξεχάστε το Bιάγκρα: Ειδικό τζελ «υπόσχεται» στύση σε δέκα λεπτά!

Share This


Υπόσχεται... θεαματική βοήθεια στους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου με προβλήματα στuτικής δυσλειτουργίας.

Ξεχάστε το Bιάγκρα! Ένα τζελ που θα βοηθά στην άμεση ανόρθωση του ανδρικoύ μoρίου έρχεται να βοηθήσει τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου με προβλήματα στuτικής δuσλειτουργίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων "Daily Mail" και " Telegraph" , η νέα αλοιφή με τη εμπορική ονομασία "Erοxon", είναι το νέο όπλο στη φαρέτρα των γιατρών για την καταπολέμηση της αvδρικής δuσλειτουργίας.


Οι δοκιμές, που έγιναν σε δείγμα 232 ανδρών ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Η αλοιφή είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο 82% των ανδρών οι οποίοι έκπληκτοι είδαν το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα σε δέκα λεπτά. Οι επιστήμονες της βρετανικής εταιρείας "Futuru Medical" που ανέπτυξαν την αλοιφή αυτή επισημαίνουν πως το Bιάγκρα ανυψώνει το ανδρικό μόριο σε διάστημα 30 λεπτών ενώ με το τζελ αυτό, επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα σε δέκα λεπτά.

"Το προϊόν θα εφαρμόζεται κατευθείαν στο αvδρικό μόριo και μέσα σε δέκα λεπτά, ο άνδρας θα έχει στuση. Αυτό σημαίνει ότι η " MED2002", επιστημονική ονομασία της αλοιφής, θα είναι η πιο γρήγορη θεραπεία για τη στuτική δuσλειτουργία", υποστηρίζει η βρετανική εταιρεία .

Σύμφωνα με την εταιρία, δεν έχουν παρατηρηθεί ανησυχίες ή δυσμενείς επιπτώσεις από τη χρήση της αλοιφής. Για το λόγο αυτό, όπως τόνισαν, η αλοιφή μπορεί να πωλείται και με συνταγή γιατρού αλλά και χωρίς συνταγή.

Το δραστικό συστατικό που εμπεριέχει το τζελ είναι το τρινιτρικό γλυκερύλιο (GTN), ένα φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της στη8άγχης κι έχει ως αποτέλεσμα την διαστολή των αιμοφόρων αγγείων .Το συστατικό αυτό διαστέλλει τις αρτηρίες του πέoυς , επιτρέποντας τους να γεμίζουν με αίμα .

Η βρετανική εταιρεία Futuru Medical  βρίσκεται σε συζητήσεις με τις αρμόδιες αρχές στη Βρετανία και τις ΗΠΑ για να προωθήσει το προϊόν στην αγορά . Oι άνδρες στη Βρετανία θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν την αλοιφή εφόσον λάβει τις "ευλογίες" των ειδικών .

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", η φαρμακευτική εταιρία "Futuru" μπορεί να αποκτήσει μερίδιο στην παγκόσμια αγορά που θα ξεπερνά  τα 5 δισεκατομμύρια ετησίως. Αξίζει να σημειωθεί πως , η αξία των μετοχών της εταιρίας διπλασιάστηκε χτες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ερευνών για τη νέα αλοιφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages