Έφηβοι επιτέθηκαν ΣEΞOΥAΛΙKA σε γυναίκες και συγκρούστηκαν με τους συζύγους τους - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Έφηβοι επιτέθηκαν ΣEΞOΥAΛΙKA σε γυναίκες και συγκρούστηκαν με τους συζύγους τους

Έφηβοι επιτέθηκαν ΣEΞOΥAΛΙKA σε γυναίκες και συγκρούστηκαν με τους συζύγους τους

Share This


Μία ομάδα από 12 άτομα αποκαλούσαν «πόρvες» τις δύο γυναίκες επειδή φορούσαν σορτσάκια και φώναζαν... «γδuθείτε, βγάλτε τα όλα».

Θράσος, νέα ήθη, νέα μόδα, κακά παραδείγματα... Μία ομάδα 12 εφήβων επιτέθηκαν σeξουαλικά σε δύο παντρεμένες γυναίκες στην Τουλόν της Γαλλίας και ακολούθως συγκρούστηκαν με τους συζύγους σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Οι 12 νεαροί περικύκλωσαν τις γυναίκες που φορούσαν σορτσάκια και άρχισαν να τις αποκαλούν «πόρvες», ενώ κάποιοι άλλοι τις καλούσαν να γδuθούν... «βγάλτε όλα, γδuθείτε πόρvες» φώναζαν.


Όταν οι σύζυγοί της ζήτησαν το λόγο, οι νεαροί τους επιτέθηκαν και συγκρούστηκαν μαζί τους. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα ανήλικα παιδιά των δύο ζευγαριών, η παρουσία των οποίων δεν πτόησε ούτε στιγμή την ομάδα των νεαρών τραμπούκων.

Δύο από τους 12, ηλικίας 17 και 19 ετών, εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν, μετά από αξιοποίηση των καμερών ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή. Για τους υπόλοιπους 10 διεξάγεται έρευνα, ενώ ο Γάλλος εισαγγελέας εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα εντοπιστούν εντός των επόμενων 24ωρων.

Την ίδια στιγμή στη Γαλλία επιχειρούν να ποινικοποιήσουν το... μπουρκίνι και οποιοδήποτε ένδυμα αποκρύπτει ολόκληρο το σώμα, ανοίγοντας μία μεγάλη κουβέντα για το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να επιλέγει τι θα φορέσει στην παραλία, ή σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages