Ο κριτής τινάχτηκε από την καρέκλα του και πάτησε το χρυσό Buzzer. Μόλις δείτε ΠΟΙΟΣ ήταν στη σκηνή, θα μείνετε!Ο Simon Cowell είναι γνωστός ως ο πιο αυστηρός κριτής που έχει περάσει ποτέ από αυτό το παιχνίδι. Αλλά στο βίντεο που ακολουθεί, θα τον δείτε να κάνει κάτι πραγματικά απίστευτο και σπάνιο.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Britain’s Got Talent, μία ομάδα από stormtroopers του “Star Wars” αποφάσισε να τιμήσει με την παρουσία τους το διαγωνισμό και κατάφεραν να τους εντυπωσιάσουν όλους με τις χορευτικές τους κινήσεις!

Πράγματι, ήταν τόσο καλοί χορευτές και ενθουσίασαν τόσο πολύ το κοινό, που ακόμα και ο Simon Cowell σηκώθηκε περήφανα να χειροκροτήσει και μάλιστα παραξένευσε τους πάντες πατώντας το χρυσό buzzer!

Δείτε την εκπληκτική τους ερμηνεία!


Ο κριτής τινάχτηκε από την καρέκλα του και πάτησε το χρυσό Buzzer. Μόλις δείτε ΠΟΙΟΣ ήταν στη σκηνή, θα μείνετε! Ο κριτής τινάχτηκε από την καρέκλα του και πάτησε το χρυσό Buzzer. Μόλις δείτε ΠΟΙΟΣ ήταν στη σκηνή, θα μείνετε! Reviewed by pistepseto.net on 12:34:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια