Αφαίρεσε δύο πλευρά και ξόδεψε μια περιουσία σε πλαστικές για να αποκτήσει το τέλειο σώμα. Μόλις δείτε ΠΩΣ κατάντησε, θα Σοκαριστείτε! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αφαίρεσε δύο πλευρά και ξόδεψε μια περιουσία σε πλαστικές για να αποκτήσει το τέλειο σώμα. Μόλις δείτε ΠΩΣ κατάντησε, θα Σοκαριστείτε!

Αφαίρεσε δύο πλευρά και ξόδεψε μια περιουσία σε πλαστικές για να αποκτήσει το τέλειο σώμα. Μόλις δείτε ΠΩΣ κατάντησε, θα Σοκαριστείτε!

Share This


Ένας Βραζιλιάνος με εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις αγνόησε την συμβουλή των γιατρών για να αφαιρέσει δύο από τα πλευρά του, αφότου βρήκε άλλον γιατρό πρόθυμο να κάνει την αμφιλεγόμενη επέμβαση.

Ο 29χρονος Mauricio Galdi από το Sao Paulo, ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να γνωρίσει τους γιατρούς Dubrow και Nassif από την τηλεοπτική εκπομπή Botched, οι οποίοι του είπαν ότι η επέμβαση θα ήταν πολύ επικίνδυνη.

Αλλά αφότου βρήκε έναν άλλο γιατρό πρόθυμο να την κάνει, είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχει τον στόχο του να μοιάσει με πραγματική κούκλα Ken.

Ο ηθοποιός είπε στο Daily Star Online: “Οι γιατροί λένε σε όλους ότι είναι επικίνδυνο, αλλά κάνω τόσες πλαστικές και πάντα ψάχνω τους καλύτερους γιατρούς. Πάντα βρίσκω τον καλύτερο και τώρα έχω βρει έναν γιατρό ο οποίος είναι ειδικός.”

“Μου είπε, “Μπορώ να το κάνω αυτό, αλλά μπορείς να αφαιρέσεις μόνο 2 πλευρά, όχι 6, ούτε 4, ούτε 10′.” Ο Mauricio έχει ήδη βάλει εμφυτεύματα στο στήθoς, τα χέρια, έχει κάνει 4 πλαστικές στη μύτη και λιποαναρρόφηση, αλλά παρά τις τόσες εγχειρήσεις, λέει ότι δεν είναι ανασφαλής για την εμφάνιση του.

Mauricio appeared on American programme Botched where they ruled out operating on him

O Mauricio, γιος διανομέα ταινιών, θέλει εδώ και χρόνια να μοιάσει στην κούκλα Ken και οι προσπάθειες τους γίνονται όλο και πιο φιλόδοξες. Λέει ότι μικρός ζήλευε τα κορίτσια γιατί ήταν κοινωνικά αποδεκτό να παίζουν με την Barbie και τον Ken.

Λόγω λάθους στην εγχείρηση που έκανε στο στήθoς δεν μπορεί να πετύχει το τέλειο σώμα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης στην εκπομπή Botched, o Dubrow παραδέχτηκε ότι δεν ήταν η πρώτη ανθρώπινη κούκλα που έβλεπε.

Mauricio captioned this photo 'True Doll's' and and has over 155k followers on InstagramMauricio posts a constant stream of selfies to his 155,000 Instagram followers including this snap from February, 2015

Αν και αρνήθηκαν να του αφαιρέσουν τα πλευρά, προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν με την εγχείρηση στο στήθoς του, αλλά αφότου τον εξέτασαν, άλλαξαν την γνώμη τους και είπαν ότι αν έκανε επιπλέον επεμβάσεις θα του έμεναν ουλές.

Ο Dubrow του είπε: “Υπάρχει μόνο ένας Dr Frankenstein για κάποιον λόγο.” Ο Galdi τότε του αποκάλυψε ότι είχε ήδη βρει έναν γιατρό στην Βραζιλία ο οποίος ήταν πρόθυμος να κάνει την εγχείρηση και σχεδίαζε να προχωρήσει. Η επιθυμία του να μοιάσει στον Ken γεννήθηκε στα παιδικά του χρόνια.

Mauricio shows off his enhanced features in one of his many selfies on InstagramHe has already had chest implants, arm implants, four nose jobs and liposuctionHe says: 'I don't feel insecure but I always used to imitate Ken dolls when I was a child. I loved the fantasy world movies and I used to play with dolls'
Αν και πλέον δεν θέλει να παίζει με κούκλες, δεν έχασε ποτέ την αγάπη του για τα άψογα χαρακτηριστικά. Όταν ήταν 17, ο Mauricio γράφτηκε σε μαθήματα ηθοποιίας και ταράχτηκε όταν έμαθε ότι δεν θεωρούνταν “όμορφος”. Για να το διορθώσει, έκανε αρχικά πλαστική στην μύτη και τελικά έβαλε ενέσιμα εμφυτεύματα πολυμεθυλμεθακρυλικού.

Η ομοιότητα του με το αγόρι της Barbie έγινε πιο αντιληπτή όταν έκανε 9 ολόκληρες επεμβάσεις, αν και ισχυρίζεται ότι τα μέσα ήταν αυτά που τον αποκάλεσαν πρώτα ανθρώπινο Ken. “Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ο Βραζιλιάνος ανθρώπινος Ken”, είπε. “Ήταν κάτι που μου ήρθε, η τηλεόραση έψαχνε κάτι για να μου δώσει έναν τίτλο.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages