Ξεφτιλίζουν δημόσια την Ρούλα Κορομηλά κι εκείνη απαντά! «Δεν έκανα παιδιά αλλά…»Η Ρούλα Κορομηλά, πέρα από κάθε άλλη ιδιότητά της, είναι και ένας ιδιαίτερα κοινωνικοποιημένος άνθρωπος, που δε διστάζει να διατυπώσει την άποψή της, ακόμα και αν γνωρίζει ότι ίσως αυτή, προκαλέσει αντιδράσεις.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων σχολείου στο Ωραιόκαστρο, για τα προσφυγόπουλα, η παρουσιάστρια εξέφρασε δημόσια την αντίρρησή της, με σχετικό ποστ στο προφίλ της στο Facebook.

Εκτός από τα δεκάδες και κατά πλειοψηφία, μηνύματα συμπαράστασης και αποδοχής που δέχτηκε, υπήρξαν και πολλά, που καταφέρονταν επί προσωπικού εναντίον της, ακόμα και για πολύ λεπτά θέματα, όπως αυτό της μητρότητας!

Η ίδια ασφαλώς, απάντησε, όπως κάνει πάντα, ενώ δεν διέγραψε κανένα από τα μηνύματα που οι συντάκτες τους, της επετίθεντο!

Αυτή ήταν η αρχική δημοσίευση:Κάποια από τα σχόλεια και οι απαντήσεις της Ρούλας Κορομηλά:


Ξεφτιλίζουν δημόσια την Ρούλα Κορομηλά κι εκείνη απαντά! «Δεν έκανα παιδιά αλλά…» Ξεφτιλίζουν δημόσια την Ρούλα Κορομηλά κι εκείνη απαντά! «Δεν έκανα παιδιά αλλά…» Reviewed by pistepseto.net on 5:00:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια