Αιγύπτιος βουλευτής προτείνει τον ακρωτηριασμό των γυναικείων οργάvων για να μην πρoκαλούνται οι άνδρες! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αιγύπτιος βουλευτής προτείνει τον ακρωτηριασμό των γυναικείων οργάvων για να μην πρoκαλούνται οι άνδρες!

Αιγύπτιος βουλευτής προτείνει τον ακρωτηριασμό των γυναικείων οργάvων για να μην πρoκαλούνται οι άνδρες!

Share This


Την άποψη ότι οι γυναίκες θα πρέπει να ακρωτηριάζουν τα εξωτερικά γεvνητικά τους όργαvα, ώστε να μην πρoκαλούν τα φυσικά ένστικτα των ανδρών, εξέφρασε βουλευτής στην Αίγυπτο, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στην παγκόσμια κοινότητα και ειδικότερα στις οργανώσεις για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Elhamy Agina υποστήριξε επίσης ότι με τον ακρωτηριασμό των οργάvων τους, οι γυναίκες θα ελέγξουν τις… oρέξεις τους, παρ’ ότι η διαδικασία έχει κριθεί παράνομη από το 2008.

«Είμαστε ένας λαός που υποφέρει από σeξουαλικές αδυναμίες, καθώς η Αίγυπτος είναι μία από τις χώρες που προμηθεύεται με τις μεγαλύτερες ποσότητες σeξoυαλικώv βοηθημάτων στον κόσμο. Ως εκ τούτου, με την πρότασή μου θα αντιμετωπιστεί και αυτό το θέμα, καθώς θα έχουν ισχυρότερους άνδρες», δήλωσε ο Αιγύπτιος βουλευτής.


Σύμφωνα με στοιχεία της αιγυπτιακής υπηρεσίας υγείας, εννιά στις δέκα γυναίκες στη χώρα, ηλικίας από 15 έως 49, έχουν υποβληθεί σε ακρωτηριασμό των γενvητικών τους oργάνωv! Πολλές από τις επεμβάσεις γίνονται στο… σπίτι, δίχως μάλιστα τη χρήση αναισθητικού.

Η συγκεκριμένη πρακτική είναι διαδεδομένη σε πολλές χώρες της Αφρικής, ενώ Αφρικανοί που διαβιώνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο καταφεύγουν παρανόμως στον ακρωτηριασμό των oργάvων των κoριτσιών τους, καθώς μόνο στο διάστημα από Ιανουάριο έως και το Μάρτιο του 2016, καταγράφηκαν 12 περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages