Οι φωτογραφίες που τρέλαvαν τον 29χρονο και έσφαξε τη Mia - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Οι φωτογραφίες που τρέλαvαν τον 29χρονο και έσφαξε τη Mia

Οι φωτογραφίες που τρέλαvαν τον 29χρονο και έσφαξε τη Mia

Share This


Αυτές είναι πιθανότατα οι τoλμηρές φωτογραφίες της Mia Ayliffe-Chung που οδήγησαν, όπως ισχυρίστηκε ο 29χρονος δράστης Smail Ayad, στην άγρια δολοφονία της...

Ο Smail Ayad είχε εμμονή με τη Mia και όταν έφτασε στο hostel όπου διέμενε η 21χρονη είπε στους ενοίκους πως είναι βαθιά ερωτευμένοι. Εξοργίστηκε, όπως είπε, όταν ανακάλυψε τις τoλμηρές της φωτογραφίες και δεν ανταποκρίθηκε στα αισθήματά του.

Οι τολμηρές φωτογραφίες της με μαύρο μπούστο και Zαρτιέρες είναι από το νυχτερινό μαγαζί "The Bedroom Lounge Bar" όπου εργαζόταν η Mia εβδομάδες πριν από την άγρια δολοφονία της.
Γνωρίστηκε με τον δολοφόνο της μια εβδομάδα νωρίτερα, καθώς εργάζονταν στην ίδια φάρμα ζαχαροκάλαμου. Ο ιδιοκτήτης της φάρμας περιγράφει τον 29χρονο Γάλλο ως "ωραίο τύπο" που χαμογελούσε συνέχεια.  Όταν η Mia τον απέρριψε Eρωτικά, ο 29χρονος την έσφαξε στο hostel όπου διέμενε, φωνάζοντας "Allahu Akbar" κατά τη διάρκεια της άγριας δολοφονίας.

Ο πρώην φίλος της Mia, Jamison Stead, αποκάλυψε πως είχε "ερωτευτεί" την Αυστραλία και ήθελε να εγκατασταθεί στη χώρα. Όταν του είπε ότι δεν ήθελε να φύγει από το λαμπερό Gold Coast, τη διαβεβαίωσε πως η γεωργική εργασία θα ήταν μια περιπέτεια. Ήταν μια εβδομάδα πριν από το τραγικό τέλος της.

Οι φωτογραφίες που τρέλαναν τον 29χρονο και έσφαξε τη Mia

1.JPG

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages