28χρονος Χάνει 110 Κιλά σε Μόλις 9 Μήνες και μας Αποκαλύπτει το μεγάλο Μυστικό του. Δείτε ΠΩΣ έγινε και θα τα Χάσετε! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

28χρονος Χάνει 110 Κιλά σε Μόλις 9 Μήνες και μας Αποκαλύπτει το μεγάλο Μυστικό του. Δείτε ΠΩΣ έγινε και θα τα Χάσετε!

28χρονος Χάνει 110 Κιλά σε Μόλις 9 Μήνες και μας Αποκαλύπτει το μεγάλο Μυστικό του. Δείτε ΠΩΣ έγινε και θα τα Χάσετε!

Share This

Ένας φοιτητής, ο οποίος κάποτε ήταν τόσο παχύσαρκος που δεν του επιτράπηκε να πάει στο Alton Towers, έχει μείνει σχεδόν ο μισός από τότε που αποφάσισε να βάλει γαστρικό δακτύλιο και να προσλάβει personal trainer.
Ο James Dunn από το Λίβερπουλ, είπε ότι οι τεράστιες ποσότητες πρόχειρου φαγητού και η έλλειψη άσκησης, είχαν εκτοξεύσει το βάρος του από τότε που ήταν μόλις 20 ετών.

Ο 28χρονος πλέον άνδρας, ανέφερε ότι ήξερε ότι ήταν καιρός να αλλάξει όταν δεν ήταν σε θέση να χωρέσει στις θέσεις για τον γύρο ενός θεματικού πάρκου και όταν ανακάλυψε δεν ήταν σε θέση να συμβαδίσει με την 12 μηνών ανιψιά του.

1

Ο James είναι φοιτητής και βοηθός διδασκαλίας σε δημοτικό σχολείο και τον τελευταίο χρόνο της ζωής του τον έχει περάσει κάνοντας αλλαγές στη διατροφή του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους και γυνμάζεται. Η μεταμόρφωσή του βιντεοσκοπήθηκε από την εκπομπή Channel 4 «Make My Body Better«, με την Davina McCall.


2

Ο James, ο οποίος είναι στο τελευταίο έτος στο Edge Hill University, δήλωσε ότι οι ώρες που έπρεπε να διαβάζει και η εργασία του μερικής απασχόλησης, σήμαιναν ότι συχνά παρήγγελνε αργά το βράδυ φαγητό, μέχρι και τέσσερις φορές την εβδομάδα. Πάντα είχα προβλήματα με το βάρος μου ακόμη και στο σχολείο, αλλά χρησιμοποίησα το χιούμορ ως «όπλο». Σκεφτόμουν ότι αν αστειευόμουν πρώτος γι” αυτό τότε δεν θα είχε τόση σημασία, αλλά ήταν κάτι που πάντα με ενοχλούσε.

3

4

Οι τηλεοπτικοί παραγωγοί προκάλεσαν τον James να χάσει τα μισά κιλά του σε εννέα μήνες, έτσι ώστε να είναι αρκετά υγιής για να αγωνιστεί σε επαγγελματική ιπποδρομία.

5

Του πλήρωσαην την γαστρική χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει περίπου τα τρία τέταρτα του στομαχιού του και τέθηκε υπό τη φροντίδα του personal trainer Mark Grice. Ειδικό γυμναστήριο στο Λίβερπουλ έβαλε τον James σε ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και τον βοήθησαν να απεξαρτηθεί από την υψηλή σε λιπαρά διατροφή. Η χειρουργική επέμβαση σίγουρα μου εξασφάλισε άλλα 20 χρόνια. Θα μπορούσα να είμαι νεκρός σε 10.

6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages