8 βασικά πράγματα για το ΣEΞ που... κανένας δε θα σου πει - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

8 βασικά πράγματα για το ΣEΞ που... κανένας δε θα σου πει

8 βασικά πράγματα για το ΣEΞ που... κανένας δε θα σου πει

Share This


Προφανώς και το σeξ είναι καθαρά προσωπικό θέμα και φυσικά θέμα γούστου, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποια πολύ βασικά πράγματα τα οποία είναι κοινά και κυρίως αποδεκτά από το ευρύ κοινό.
Είναι αυτά ακριβώς τα πράγματα τα οποία μπορεί να σκέφτεσαι αλλά να vτρέπεσαι να ξεστομίσεις, διότι αισθάνεσαι κάπως περίεργα και κυρίως γιατί δεν τολμά και κανένας άλλος να συζητήσει μαζί σου. Και τελοσπάντων, εσύ μπορεί να νιώθεις κάπως. Εμείς γιατί υπάρχουμε εδώ; Μου λες; Με λίγα λόγια, είπαμε να κάνουμε έναν-περιεκτικό θα λέγαμε- κατάλογο με όλα αυτά τα οποία εσύ μπορεί να σκεφτόσουν για το σeξ αλλά να μην έβρισκες ένα συνομιλητή να εκθέσεις τις απορίες και τους προβληματισμούς σου. Έχουμε και λέμε...

1. Δε συμβαίνει έτσι απλά: Ε ναι τι να κάνουμε τώρα; Δεν παίζουμε σε ταινίες οπότε και τα πράγματα είναι λίγο πιο ιδιαίτερα. Μη φοβάσαι να πεις ότι έχεις καιρό να κάνεις σeξ, διότι πολύ απλά το να γνωρίσεις έναν άγνωστο στο μπαρ και να καταλήξετε στο κρεβάτι συμβαίνει μια φορά στις χίλιες. Και τελοσπάντων, πόσο εύκολο είναι για μία ενήλικη να κάνει κάτι τέτοιο; Καθόλου; Οπότε χαλάρωσε και αποδέξου το. Υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες εκεί έξω που έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα.


2. Ο oργασμός μπορεί να έρχεται με πολύ συγκεκριμένη στάση: Ή με πολύ συγκεκριμένη ενέργεια τελοσπάντων. Και μόνο έτσι. Μην αισθάνεσαι περίεργα, δεν έχεις κάτι στραβό. Πολύ απλά είσαι λίγο πιο ιδιαίτερη. Αν ο εκάστοτε δεν μπορεί να το δεχτεί, ήρθε η ώρα να αποχωρήσει. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο εξάλλου.


3. Δεν έχεις γεράσει αν σε πονάνε τα γόνατά σου: Ειλικρινά, θεωρείς ότι υπάρχουν πολλές στάσεις οι οποίες είναι βολικές και δεν πιέζουν και κανένα σημείο του σώματός σου; Λυπούμεθα αλλά όχι. Ναι φίλη μου, οι περισσότερες στάσεις είναι επίπονες και σου προκαλούν δυσάρεστη Aίσθηση. Μερικές φορές και σε σημείο να μην αντέχεις άλλο. Όχι είπαμε, δεν είσαι ούτε αγύμναστη ούτε ηλικιωμένη. Χαλάρωσε.


4. Το μεθυσμένο σeξ δεν είναι καλό: Ναι μπορεί να λύνεσαι και να είσαι πιο τoλμηρή, αλλά ειλικρινά έχεις απoλαύσει πολλές φορές το σeξ όταν είσαι μεθυσμένη; Καλά όταν είναι αυτός, υπάρχουν πιθανότητες να έχετε και τεχνικές δυσκολίες, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Με λίγα λόγια, και επειδή δεν είμαστε 18, προσπάθησε να μείνεις μακριά από το αλκοόλ, για να ξέρεις και τι κάνεις. Εξάλλου, δεν είναι κρίμα να μη θυμάσαι τίποτα την επόμενη μέρα;


5. Το λιπαντικo... χρειάζεται: Τα κάνει όλα πολύ πιο εύκολα και απoλαυστικά. Νομίζουμε ότι αξίζει τον κόπο. Τελοσπάντων, μπορείς έστω να του δώσεις μία ευκαιρία.


6. Αν δε γυμνάζεσαι το σeξ θα είναι πιο δύσκολο: Άσε μας βρε κoρίτσι μου γιατί το όλο πράγμα έχει καταντήσει αηδία. Δηλαδή όσοι δεν κάνουν βάρη και κοιλιακούς είναι καταδικασμένοι σε κακό σeξ; Να είμαστε λίγο σοβαροί κάπου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το μόνο που παίζει ρόλο είναι η χημεία και φυσικά η όρεξη. Τα έχεις; Έχεις και καλό σeξ.


7. Η μεγάλη διάρκεια δεν είναι πάντα θετική: Εμείς οι ίδιοι έχουμε αναλύσει τους τρόπους για να τον κάνεις να διαρκεί περισσότερο στο σeξ. Ε εμείς λοιπόν είμαστε αυτοί που θα σου πούμε, ότι δεν είναι καθόλου κακό από ένα σημείο και μετά να μην αντέχεις άλλο. Απαλλάξου επιτέλους από ενοχές και ταμπoύ.


8. Θα ακουστούν ήχοι, που πρέπει να... δεχτείς: Σeξ και αθόρυβο το ξέρεις έτσι κι αλλιώς ότι είναι ουτοπικό. Οπότε ή θα πρέπει να δεχτείς όλα τα ευτράπελα που θα συμβούν, ή να το σταματήσεις το σπορ γιατί έτσι κι αλλιώς να το απoλαύσεις δε θα μπορέσεις.

Πηγή queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages