Αυτή η 25χρονη σοκάρει! Κάνει ΣEΞ μόνο με... - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Αυτή η 25χρονη σοκάρει! Κάνει ΣEΞ μόνο με...

Αυτή η 25χρονη σοκάρει! Κάνει ΣEΞ μόνο με...

Share This

Άλλες τους αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, όχι όμως και η Κάρεν που απορρίπτει όλους τους άντρες που δεν φοράνε βέρα.

Μάλιστα τα «έμπλεξε» όχι με έναν και δύο αλλά με πενήντα παντρεμένους και όπως δηλώνει είναι ιδιαίτερα υπερήφανη γι’αυτό.

Η 25χρονη από τη Βρετανία έχει και επιχειρήματα υπέρ του δεσμού με παντρεμένους.
Όπως ισχυρίζεται ένας παντρεμένος μπορεί να ικαvοποιήσει καλύτερα μια γυναίκα επειδή είναι περισσότερο εκπαιδευμένος στο κρεβάτι.

«Έχω μάθει ένα πράγμα, ένα ανύπαντρος 40άρης δεν έχει μείνει ανύπαντρος χωρίς λόγο», δηλώνει και εξηγεί «Είτε έχει προβλήματα κοινωνικής συμπεριφοράς , είτε είναι "παίκτης" που τον ενδιαφέρει μόνο το σeξ».

Όσο για το πως νιώθει να είναι το τρίτο πρόσωπο σε μια κατάσταση δηλώνει ότι το τρίτο πρόσωπο είναι η σύζυγος και όχι εκείνη.

«Είμαι η τέλεια Eρωμένη. Ποτέ δεν πρόκειται να τους ζητήσω να αφήσουν τις γυναίκες τους για μένα. Αν το κάνω, τότε σε κάθε ευκαιρία θα μου λένε »ξέρεις τι άφησα για χάρη σου»;
Και δεν θέλω να μπλέξω με τέτοια πράγματα. Δεν θέλω να κλέψω τον σύζυγο καμίας γυναίκας, μόνο να τον δανειστώ για λίγο», καταλήγει.

1 σχόλιο:

Post Bottom Ad

Pages