Παντρεύτηκε τον κατά 16 χρόνια νεότερο σύντροφό της πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός; Όλη η αλήθεια για τον γάμο τους (PHOTOS) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Παντρεύτηκε τον κατά 16 χρόνια νεότερο σύντροφό της πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός; Όλη η αλήθεια για τον γάμο τους (PHOTOS)

Παντρεύτηκε τον κατά 16 χρόνια νεότερο σύντροφό της πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός; Όλη η αλήθεια για τον γάμο τους (PHOTOS)

Share This


Εδώ και καιρό ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα. Μπορεί η ηθοποιός να περνά τον αγαπημένο της κατά 16 ολόκληρα χρόνια όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους.
Οι δυο τους είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ όταν πηγαίνουν σε θεατρικές πρεμιέρες φίλων τους είναι διακριτικοί.

Μάλιστα, εκείνη παραδέχτηκε τη μακροχρόνια σχέση της μόλις πριν από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το Ciao, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και ο Κρις Ραντάνοφ επισημοποίησαν τη σχέση τους. Συγκεκριμένα, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο παρουσία στενών φίλων και συγγενών και θέλησαν αυτό το ευχάριστο γεγονός να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και τη σχέση τους.Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησε να κάνει το γύρο του διαδικτύου με εκείνη να τη διαψεύδει μέσω του στενού της περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα όπως γράφει ο Βασίλης Μπουζιώτης στο enikos, ποτέ δεν έγινε ο πολιτικός γάμος που της χρεώνουν κι ούτε είναι στις σκέψεις της κάτι τέτοιο. Συζεί με τον σύντροφό της πάνω από δέκα χρόνια, ευτυχεί στο πλευρό του κι αυτό τους αρκεί. Δεν έχουν επισημοποιήσει την σχέση τους και ούτε είναι στα σχέδιά τους να το κάνουν.

Ποιος είναι ο Κρις Ραντάνοφ

Ο 42χρονος  Κρις Ραντάνοφ,  ήρθε στη χώρα μας από τη Βουλγαρία ως οικονομικός μετανάστης, αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός. Ετσι, αφού έδωσε εξετάσεις στο υπουργείο Πολιτισμού, σπούδασε υποκριτική στη σχολή Ιασμος και κατόπιν μπήκε δυναμικά στα θεατρικά δρώμενα της Αθήνας. Κάποια στιγμή γνωρίστηκε με την Καρυοφυλλιά και, παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, γεννήθηκε ένας δυνατός έρωτας.

iii

pol

pppppppp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages