Οι παπαράτσι καραδοκούν: Έπιασαν την Κέιτι Πέρι να κάνει την ανάγκη της σε παραλία - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Οι παπαράτσι καραδοκούν: Έπιασαν την Κέιτι Πέρι να κάνει την ανάγκη της σε παραλία

Οι παπαράτσι καραδοκούν: Έπιασαν την Κέιτι Πέρι να κάνει την ανάγκη της σε παραλία

Share This

Άλλη μια πικάντικη φωτογραφία από τις διακοπές του ζευγαριού στη Σαρδηνία- Αυτή τη φορά η Κέιτι Πέρι κλέβει την παράσταση από τον Ορλάντο Μπλουμ.

Στη Σαρδηνία έχουν ξαμοληθεί οι παπαράτσι και δεν τους αφήνουν ούτε τις πιο προσωπικές τους στιγμές να απολαύσουν. Ο λόγος για τον Ορλάντο Μπλουμ και την Κέιτι Πέρι οι οποίοι φαίνεται πως δεν τους είναι γραφτό να κάνουν διακοπές χωρίς την παρουσία των φωτογράφων.

Δεν έχουν περάσει λίγες ώρες από τη δημοσίευση των νέων φωτογραφιών με τον Ορλάντο Μπλουμ να κυκλοφορεί θεόγυμνος στην παραλία και τη θάλασσα οι παπαράτσι έπιασαν και την Κέιτι σε μια άκρως άβολη στιγμή.

Η γνωστή τραγουδίστρια αν και φαίνεται ξεκάθαρα πως φοράει το κάτω μέρος του μαγιό της έχει πάει σε κάτι θάμνους προφανώς για να κρυφτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα. Έλα όμως που και εκεί καραδοκούν οι αδιάκριτοι παπαράτσι. Τα δημοσιεύματα αφήνουν να εννοηθεί ότι η Κέιτι με μια ζωγραφισμένη γκριμάτσα στο πρόσωπό της προσπαθεί να κάνει την ανάγκη της.

Η φωτογραφία τα λέει όλα και έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες που έχουν δημοσιευτεί τις τελευταίες μέρες από τις διακοπές του διάσημου ζευγαριού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages