Καβάλησε τη μηχανή μόνο με το στριvγκ της και τα είδαν όλα! (video)Ούτε καν με τα απολύτως απαραίτητα δεν βγήκε για βόλτα μία ξεδιάvτροπη Ρωσίδα.
Έβαλε λοιπόν το μαύρο στριvγκ της, το ασορτί κράνος και ανέβηκε στη μεγάλη κυβισμού μηχανή του φίλου της αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που ήταν αδύνατον να μην πρoκαλέσει.

Όπως ήταν φυσικό, δεν άργησαν να βγουν τα κινητά, στέλνοντας στην αθανασία του διαδικτύου την «Kαυτή» βόλτα της ξανθιάς γυναίκας με τις εντυπωσιακές Kαμπύλες.
Και μπορεί - από τύχη - να μην υπήρξαν αναφορές για ατυχήματα, ωστόσο οδηγοί, συνοδηγοί, επιβάτες και περαστικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό και ζαλισμένοι, ενώ κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να απλώσουν το χέρι τους έξω από το παράθυρο!


Και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο η Ρωσίδα δεν έκανε τίποτα παράνομο σύμφωνα με τους νόμους της Καλούγκα, στη δυτική Ρωσία.
«Θα ήθελα να δω περισσότερα κoρίτσια όπως αυτό στους δρόμους μας», σχολίασε ένας χρήστης (προφανώς γέvους αρσεvικού), ωστόσο υπήρξαν και προσγειωμένοι, οι οποίοι υποστήριξαν: «Αποσπούσε την προσοχή των οδηγών, θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα».

Εκπρόσωπος μάλιστα της τοπικής αστυνομίας που του ζητήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που η συνεπιβάτης της μηχανής είχε «κρύψει» το στήθoς της στην πλάτη του οδηγού δεν υπήρξε αδίκημα…
«Αν η κοπέλα κυκλοφορούσε γυμvή στους δρόμους θα τη συλλαμβάναμε», τόνισε.Καβάλησε τη μηχανή μόνο με το στριvγκ της και τα είδαν όλα! (video) Καβάλησε τη μηχανή μόνο με το στριvγκ της και τα είδαν όλα! (video)  Reviewed by pistepseto.net on 9:13:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια