«Γιατί σε μένα Θεέ μου πάλι; Δεν αντέχω να…»: Άσχημα νέα για την υγεία της Μίνας Αρναούτη! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

«Γιατί σε μένα Θεέ μου πάλι; Δεν αντέχω να…»: Άσχημα νέα για την υγεία της Μίνας Αρναούτη!

«Γιατί σε μένα Θεέ μου πάλι; Δεν αντέχω να…»: Άσχημα νέα για την υγεία της Μίνας Αρναούτη!

Share This


Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, η Μίνα Αρναούτη εξαιτίας μιας λοίμωξης χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Όμως ο Γολγοθάς της να είναι δίχως τέλος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo, παρουσιάστηκε νέα επιπλοκή στην υγεία της συνεπιβάτιδας του Παντελή Παντελίδη και έτσι θα νοσηλευτεί για έναν ακόμη μήνα. «Γιατί Θεέ μου γιατί σε μένα πάλι.

Δεν αντέχω άλλο», αναφώνησε με λυγμούς η Μίνα πέφτοντας στην αγκαλιά της μητέρας της Νατάσας. όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως υπάρχει μετεγχειρητική λοίμωξη. σε διάφορα μάλιστα σημεία του σώματός της. Μετά από πέντε μήνες στον Ευαγγελισμό και έξι χειρουργεία θεωρούσε πως τα βάσανά της τελείωσαν. Μπορεί να μην κατάφερε αυτόν τον ενάμισι μήνα που είναι στη Μυτιλήνη να λυγίσει το δεξί της γόνατο ή να αποχωριστεί το αναπηρικό καροτσάκι, αλλά οι αναμνήσεις από το παιδικό της δωμάτιο και η μυρωδιά του σπιτικού φαηγτού είχαν δώσει σημαντική ώθηση στην ψυχολογία της. Η επιστροφή στο παγερό δωμάτιο ενός νοσοκομείου, η θέα του ορού και ο πόνος στο στομάχι από το νέο κοκτέιλ φαρμάκων της έφεραν όμως στο νου όλες τις κακές αναμνήσεις του νοσοκομείου Ευαγγελισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages