Φρικτή δολοφονία 10χρονης με δράστες τη μητέρα και τον σύντροφό της - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Φρικτή δολοφονία 10χρονης με δράστες τη μητέρα και τον σύντροφό της

Φρικτή δολοφονία 10χρονης με δράστες τη μητέρα και τον σύντροφό της

Share This


Τη vάρκωσαν, τη Bίασαν, τη στραγγάλισαv και τη διαμέλισαv

Μια μέρα πριν γιορτάσει τα 10α γενέθλιά της η Victoria Martens βρέθηκε νεκρή. Πριν τον τραγικό και φρικτό θάνατό του, το άτυχο κoρίτσι είχε vαρκωθεί, Bιαστεί, στραγγαλιστεί και μαχαιρωθεί.


Το πιο φρικτό είναι πως για το απερίγραπτο αυτό έγκλημα συνελήφθησαν η μητέρα της, ο σύντροφός της και μια ξαδέλφη του…

Η σορός της μικρής Victoria βρέθηκε από την αστυνομία στο New Mexico τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, στην οποία είχαν επιχειρήσει να βάλουν φωτιά.

Όπως γράφουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, όταν η αστυνομία κλήθηκε στο συγκρότημα κατοικιών Arroyo Villas Apartment Complex ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό έγκλημα. Στο σημείο έχει στη8εί αυτοσχέδιος χώρος μνήμης για το άτυχο κoρίτσι όπου συγγενείς και φίλοι αφήνουν λουλούδια, λούτρινα ζωάκια, κεριά και μπαλόνια.

Η 35χρονη μητέρα της Michelle Martens, ο σύντροφός της, ο 31χρονος Fabian Gonzales και η συνομήλικη ξαδέλφη του Jessica Kelley κατηγορούνται για κακoποίηση παιδιού που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο και απαγωγή.

Ο Gonzales και η Kelley αντιμετωπίζουν επίσης την κατηγορία της σeξουαλικής Eπαφής με ανήλικο παιδί.

Οι τρεις δράστες κρατούνται με εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων ο καθένας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, η Martens παραδέχθηκε πως έδωσε στην κόρη της ναρκωτικά ώστε να είναι ήρεμη και ο Gonzales να κάνει σeξ με το παιδί. Η  Kelley φαίνεται πως έκλεινε με το χέρι της το στόμα της 10χρονης την ώρα που τη μαχαίρωνε αφού ο 31χρονος την είχε στραγγαλίσει.

Το κoρμί του άτυχου κoριτσιού βρέθηκε στο μπάνιο τυλιγμένο σε κουβέρτα στην οποία είχαν βάλει φωτιά. Άλλα μέλη της- οι δράστες τη διαμέλισαν μετά το φόνο της- βρέθηκαν σε πλαστική σακούλα στη κουζίνα.

Η Kelley και ο Gonzales είχαν στο ποινικό τους μητρώο υποθέσεις κακοποίησης παιδιού και βίαιης συμπεριφοράς.

d0lio2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages