Φρίκη: Βράχος ξεκόλλησε και σκότωσε νεαρή κοπέλα στη Μεσσηνία! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Φρίκη: Βράχος ξεκόλλησε και σκότωσε νεαρή κοπέλα στη Μεσσηνία!

Φρίκη: Βράχος ξεκόλλησε και σκότωσε νεαρή κοπέλα στη Μεσσηνία!

Share This

«Ένας βράχος που έπεσε χτύπησε την αδερφή μου στο κεφάλι και τραυμάτισε θανάσιμα τη φίλη της» λέει στο protothema.gr σοκαρισμένη η αδερφή της 25χρονης.

Μια μεσημεριανή βόλτα σε απόκρημνα σημεία της Μεσσηνίας με καταρράκτες και λιμνούλες που για τους περισσότερους αποτελεί επίγειο παράδεισο έμελλε να γίνει η κόλαση για δυο νεαρές φίλες.

Λόγω της βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί, έγινε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα βράχος να χτυπήσει τα δυο κορίτσια. Το ένα έχασε επί τόπου τη ζωή της, ενώ το άλλο βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου χειρουργείται.

Το protothema.gr μίλησε με τη Σταυρούλα, την αδερφή της τραυματισμένης κοπέλας, η οποία μας είπε ότι η αδερφή της βρίσκεται στο νοσοκομείο και αυτήν την ώρα χειρουργείται.

«Η αδερφή μου αυτήν την ώρα είναι στο νοσοκομείο και χειρουργείται. Δυστυχώς η φίλη της δεν ζει. Σπούδαζαν μαζί στην Πάτρα και είχαν έρθει εδώ, στη Μεσσηνία στο πατρικό μας σπίτι για διακοπές. Είχαν πάει για πεζοπορία και λόγω της βροχής έγινε κατολίσθηση την ώρα που περπατούσαν. Το μόνο που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι πως ένας βράχος που έπεσε χτύπησε την αδερφή μου στο κεφάλι και τραυμάτισε θανάσιμα τη φίλη της. Η αδερφή μου μέχρι να μπει στο χειρουργείο είχε τις αισθήσεις της».

Η 25χρονη που αυτή την ώρα χειρουργείται 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages