Εικόνες από τον γάμο του Σπύρου Γιαννιώτη με την πανέμορφη σύζυγό του - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Εικόνες από τον γάμο του Σπύρου Γιαννιώτη με την πανέμορφη σύζυγό του

Εικόνες από τον γάμο του Σπύρου Γιαννιώτη με την πανέμορφη σύζυγό του

Share This


Ο Σπύρος Γιαννιώτης «ζει» και «αναπνέει» μέσα στο νερό. Από μικρο παιδί βρίσκεται σε μια πισίνα ή στη θάλασσα.
Και στα 36 του μετά από πολλές μεγάλες διακρίσεις και μετάλλια, κατάφερε να κάνει και το τελευταίο του (επαγγελματικό) όνειρο πραγματικότητα: Να κερδίσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων των Ελλήνων.Ομως, μέσα σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμά του ο έρωτας βρήκε τονΣπύρο Γιαννιώτη και μάλιστα πρόκειται για μια μεγάλη αγάπη που έχει οδηγήσει σε γάμο και σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Η σύζυγός του Ισμήνη Καλαντζή γλυκιά και υπομονετική στέκεται διακριτικά δίπλα του όλο αυτό τον καιρό στηρίζοντάς τον. Και εκείνος όπου βρεθεί και όπου σταθεί την ευχαριστεί που τον... ανέχεται.

Δείτε εικόνες από τον γάμο του ζευγαριού που τον Σεπτέμβριο θα γιορτάσει την 4η επέτειο γάμου.


 


Πώς γνωρίστηκαν

Πρόκειται για μια σχέση ζωής και ο Ολυμπιονίκης δεν κρύβει ότι η καλλονή σύζυγος του ήταν πάντα το στήριγμα του στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο δρόμο προς την κορυφή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 στα μπουζούκια και πιο συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε ο Γιώργος Μαζωνάκης και στο οποίο είχε βρεθεί ο Ολυμπιονίκης παρέα με άλλους συναθλητές τους να για να γιορτάσουν μια επιτυχία τους.

Κατά τύχη, στην ίδια παρέα βρέθηκε και η σημερινή σύζυγος του Σπύρου Γιαννιώτη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά... Από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι και το ειδύλλιο τους είχε ευτυχή κατάληξη, αφού το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2012.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages