Γενέθλια για τον γιο της Δέσποινας Βανδή! Η εντυπωσιακή τούρτα και οι φωτογραφίες από το παραμυθένιο πάρτι... - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Γενέθλια για τον γιο της Δέσποινας Βανδή! Η εντυπωσιακή τούρτα και οι φωτογραφίες από το παραμυθένιο πάρτι...

Γενέθλια για τον γιο της Δέσποινας Βανδή! Η εντυπωσιακή τούρτα και οι φωτογραφίες από το παραμυθένιο πάρτι...

Share This

Στις αρχές του μήνα η Δέσποινα Βανδή, βάφτισε τον γιο της Γιώργο στην Κρήτη. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως επέλεξε το μυστήριο να τελεστεί λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του μικρού.

Στις 21 Αυγούστου, ο Γιώργος είχε γενέθλια και έγινε εννέα ετών! Όπως ήταν αναμενόμενο η μητέρα του δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει ένα πάρτι για εκείνον. Ήδη από την προηγούμενη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram, για το τι ετοιμάζει, καθώς ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από την ετοιμασία της τούρτας!

Θέλοντας να ευχηθεί στον Γιώργο, ανάρτησε κι άλλα στιγμιότυπα, όπου σε ένα από αυτά φαίνεται να ποζάρει μαζί με τον γιο της αποκαλύπτοντας μας και την εντυπωσιακή τούρτα. Την εικόνα, όπως αναφέρει το peoplegreece, συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα: «Η ευτυχία της ζωής μου μεγάλωσε περισσότερο πριν 9 χρόνια! Υγεία και καλοτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά του κόσμου»!

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω στιγμιότυπα, η Δέσποινα λάμπει από ευτυχία. Εννοείται πως οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους είναι πολλές!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages