Υπονοούμενα από Θεοδώρα Βουτσά: «Δεν με απασχολεί πώς ήρθε το μωρό…» - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Υπονοούμενα από Θεοδώρα Βουτσά: «Δεν με απασχολεί πώς ήρθε το μωρό…»

Υπονοούμενα από Θεοδώρα Βουτσά: «Δεν με απασχολεί πώς ήρθε το μωρό…»

Share This

Ποιες οι αποκαλύψεις της κόρης του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρας;

Η Θεοδώρα Βουτσά, η κόρη του Κώστα Βουτσά, παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο μέλος στην οικογένεια Βουτσά και την τεράστια χαρά που έφερε σε όλους.

Η γνωστή ηθοποιός Θεοδώρα Βουτσά είπε στο People: «Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε. Είναι μεγάλη τύχη να έρχεται μια νέα ζωή. Ξέρω πως η Αλίκη το ήθελε πολύ. Πολλοί σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως ο πατέρας μου είναι μεγάλος σε ηλικία. Να ξεκαθαρίσω, όμως, πως ο Βουτσάς δεν είναι ο κλασικός 85χρονος».

«Αν περάσεις ένα 24ωρο μαζί του, σε βγάζει νοκ άουτ. Ξυπνάει το πρωί στις 6, πάει σε γύρισμα, τακτοποιεί όλους τους λογαριασμούς από τράπεζες, εφορίες, τα πάντα μόνος του, επιστρέφει στο σπίτι και κοιμάται για λίγο το μεσημέρι. Έπειτα πηγαίνει στο θέατρο και το βράδυ βγαίνει έξω. Αυτό το πρόγραμμα το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Γράφτηκε πως είναι εγωιστικό εκ μέρους του να γίνει πατέρας σ’ αυτή την ηλικία. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει η ζωή. Θα μπορούσε να έχει γίνει πατέρας στα 40 του και βγαίνοντας από το σπίτι να τον πατούσε αυτοκίνητο. Ποτέ δεν μπορείς να προδιαγράψεις το μέλλον».

Όπως εξηγεί, ο πατέρας της έχει ξανανιώσει μετά τον ερχομό του μικρού Φοίβου.

«Το παιδί τού έχει δώσει ζωή! Εγωιστικά και μόνο να το πάρω από την πλευρά μου, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί θα έχω περισσότερα χρόνια κοντά μου τον μπαμπά μου. Δεν με απασχολεί από πού και πώς ήρθε το παιδί στο κόσμο. Λατρεύω τον πατέρα μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος και με στηρίζει σε όλα. Μοιράζομαι πολλά πράγματα με τον μπαμπά μου, αλλά μέχρι κάποιο όριο. Τα πιο γυναικεία θέματα τα συζητάω μόνο με τη μαμά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages