Απλά ΜΑΓΚΑΣ! Πουλάει το ασημένιο μετάλλιο για να ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙ αγοράκι με καρκίνο - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Απλά ΜΑΓΚΑΣ! Πουλάει το ασημένιο μετάλλιο για να ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙ αγοράκι με καρκίνο

Απλά ΜΑΓΚΑΣ! Πουλάει το ασημένιο μετάλλιο για να ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΕΙ αγοράκι με καρκίνο

Share This

Στο αγώνισμα της δισκοβολίας πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ωστόσο στον αγώνα της ζωής παίρνει το χρυσό και το θερμό χειροκρότημα όλων μας.

Ο Πολωνός αθλητής Πιορτ Μαλακόφσκι έθεσε προς πώληση το μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να εγχειριστεί ένα αγοράκι 3 ετών ονόματι Όλεκ που πάσχει από ρετινοβλάστωμα, έναν καρκίνο των ματιών που επηρεάζει τα μικρά παιδιά.

«Στο Ρίο πάλεψα για το χρυσό. Καλώ όλους τους ανθρώπους, να αγωνιστούμε μαζί για κάτι που είναι ακόμη πιο πολύτιμο: για την υγεία αυτού του φανταστικού αγοριού» έγραψε στο facebook, ανεβάζοντας φωτογραφίες τόσο του μικρού αγοριού όσο και του μεταλλίου του.

Όπως τόνισε, όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τη θεραπεία του μικρού αγοριού, το συνολικό κόστος της οποίας ανέρχεται σε 126.000 δολάρια.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σωθούν τα μάτια του Όλεκ στην Πολωνία. Η μόνη πιθανότητα είναι να πάει για θεραπεία στη Νέα Υόρκη» υπογράμμισε ο Μαλακόφσκι.

«Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στην προσφορά. Αν μπορέσετε να με βοηθήσετε, το ασημένιο μετάλλιο μου μπορεί να είναι πιο πολύτιμο για τον Ολεκ από το χρυσό» κατέληξε ο αργυρός ολυμπιονίκης.

Ήδη, ένα ίδρυμα στην Πολωνία, το Siepomaga, είχε συγκεντρώσει περίπου το 1/3 από τα απαιτούμενα χρήματα. Όλοι ελπίζουν ότι μέσω του αργυρού μεταλλίου του Μαλακόφσκι θα βρεθούν και τα υπόλοιπα και ο μικρός Όλεκ θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages