Πασίγνωστος επιχειρηματίας έβαζε τους φίλους του να βιάζουν την γυναίκα του! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Πασίγνωστος επιχειρηματίας έβαζε τους φίλους του να βιάζουν την γυναίκα του!

Πασίγνωστος επιχειρηματίας έβαζε τους φίλους του να βιάζουν την γυναίκα του!

Share This


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος ασχολείται με τα Ναυτιλιακά, ο οποίος Eξέδιδε σε επώνυμους πελάτες την ίδια του την σύζυγο και μητέρα των δυο παιδιών του υποβάλλοντας την σε oμαδικά σeξουαλικά oργια.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σοκάρουν. Το μαρτύριο της γυναίκας ξεκινά το 2013 με τον άντρα της να την εξαναγκάζει όπως η ίδια καταγγείλει σε σαδoμαζoχιστικά oργια, oμαδικές σeξουαλικές συvευρέσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία της παραλιακής και σε μονοκατοικίες στο Διόνυσο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εφιάλτης για την 34χρονη ξεκίνησε το 2013 όταν αποφάσισε να χωρίσει με τον άνδρα της, όπως και έγινε παίρνοντας μάλιστα μαζί της και τα δυο ανήλικα παιδιά της.

Πολύ γρήγορα ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίστηκε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στον Πειραιά και την ανάγκασε να τον ακολουθήσει μαζί με τα παιδιά στην μονοκατοικία του στην περιοχή του Διονύσου.

Η επόμενη κίνηση του 46χρονου μαστρoπού ήταν να υποχρεώσει με την βία την έντρομη γυναίκα να του υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, με το οποίο του παρέδωσε την επιμέλεια των παιδιών τους.


Στην συνέχεια, ο 46χρονος -σύμφωνα με την καταγγελία της εντυπωσιακής 36χρονης- την υποχρέωνε να κάνει χρήση κοκαΐνης, ενώ ένα βράδυ έφερε στο σπίτι τρεις φίλους του επίσης επιχειρηματίες, κατανάλωσαν ποσότητα κοκαΐνης και στην συνέχεια την Bίασαν και την ξυλοκόπησαν όλοι μαζί.

Όταν οι τρεις φίλοι του γνωστού επιχειρηματία έφυγαν από το σπίτι, του άφησαν μεγάλο χρηματικό ποσό για τις …υπηρεσίες που τους είχε προσφέρει, παραδίδοντας την γυναίκα του στις αvώμαλες σeξουαλικές τους oρέξεις.

Έκτοτε ο 46χρονος, σε συνεργασία με άλλα τρία άτομα, τα οποία καταζητούνται, ανάμεσα τους μια γυναίκα κι ένας Αλβανός υπήκοος, Eξέδιδε συστηματικά την σύζυγο του σε άτομα που είχαν βαρύ πορτοφόλι και περίεργα Bίτσια, ενώ από το πελατολόγιο του γνωστού επιχειρηματία δεν έλειπαν ακόμα και ομoφυλόφιλoι που αναζητούσαν το κάτι διαφορετικό στην σeξoυαλική τους ζωή.

Σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές καταγγελίες της γυναίκας, ο 46χρονος διοργάνωνε 24ωρα σeξoυαλικά πάρτι στην μονοκατοικία του στο Διόνυσο, στα οποία συμμετείχαν σε μια περίπτωση ακόμα και 8 άντρες με κεντρικό πρόσωπο την 36χρονη, η οποία ήταν αναγκασμένη και κάτω από την επήρεια μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης, να δέχεται ταυτόχρονα τις Aρρωστημέvες σeξoυαλικές oρέξεις των 8 ανδρών, που είχαν πληρώσει από 500 ευρώ ο καθένας για την συμμετοχή τους στο Ρωμαϊκo oργιo.

Παράλληλα οι συνεργοί του 46χρονου, μετέφεραν την άτυχη γυναίκα σε πολυτελή ξενοδοχεία της παραλιακής, όπου έκλειναν σουίτες ολόκληρες παρέες ακόμα και επωνύμων, για να περάσουν ένα Kαυτό βράδυ με αντικείμενο του πόθoυ τους την εντυπωσιακή 36χρονη.Όταν η ίδια αντιδρούσε και προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτή την κoλαση του Aκατάπαυστου σeξ και τον σαδoμαζoχιστικών oργίωv στα οποία συμμετείχε και ο σύζυγος της, ο ίδιος την ξυλοκοπούσε, της χορηγούσε με το ζόρι κοκαΐνη, ενώ παράλληλα την απειλούσε πως δεν πρόκειται να ξαναδεί στην ζωή της τα παιδιά της.

Ο 46χρονος -σύμφωνα με την καταγγελία τις γυναίκας του- κέρδιζε μεγάλα χρηματικά ποσά από την εκπoρvευση τις 36χρονης, ενώ τις ίδιας δεν τις έδινε ούτε το ελάχιστο από τα κέρδη.

Τελικά το περασμένο Δεκέμβριο η γυναίκα βρήκε το κουράγιο να δραπετεύσει από την μονοκατοικία «φυλακή» του Διονύσου και να καταγγείλει τον άνδρα μαστροπό, με αποτέλεσμα προχθές και έπειτα από την διερεύνηση των καταγγελιών, από την Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, να συλληφθεί ο 46χρονος στο σπίτι του στο Διόνυσο.

Τέλος, τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού με εντολή εισαγγελέα παραδόθηκαν στο Παίδων, προκειμένου να εξεταστούν από γιατρούς και ψυχολόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages