Ανατροπή δεδομένων στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη! Να ποιος οδηγούσε το μοιραίο πρωινό!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pikosapikos.gr, η οικογένεια του Παντελή έχει στα χέρια της ένα ακλόνητο στοιχείο από το εργαστήριο που ανέλαβε να διεξάγει την έρευνα για το dna εσωτερικά της καμπίνας.

Ένα στοιχείο που τινάζει στον αέρα τις καταθέσεις των δυο κοριτσιών. Σε ένα φάκελο που θα κάνει πολύ καιρό να κλείσει. Αυτό το στοιχείο δείχνει με τον πλεόν κατηγορηματικό τρόπο ότι στην θέση του συνοδηγού βρέθηκε ΜΟΝΟ γενετικό υλικό απο τον άτυχο καλλιτέχνη.

Τι σημαίνει αυτό;

Aυτό λοιπόν σημαίνει οτι ο Παντελής Παντελίδης ήταν συνοδηγός και οχι οδηγός του οχήματος.Δεν μπορούσε ο γνωστός τραγουδιστής να είναι και οδηγός αλλά και συνοδηγός την μοιραία εκείνη νύχτα.

Ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις

Γιατί ενώ τραυματίστηκε η Φρόσω Κυριάκου στο κεφάλι και οι γιατροί έραψαν το κεφάλι της στον Ευαγγελισμό, δεν υπήρχε dna της;

Και αναρωτιέμαι καθώς εκείνη σύμφωνα με την κατάθεση της βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού.


Ανατροπή δεδομένων στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη! Να ποιος οδηγούσε το μοιραίο πρωινό! Ανατροπή δεδομένων στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη! Να ποιος οδηγούσε το μοιραίο πρωινό! Reviewed by pistepseto.net on 12:40:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια