Ρίο 2016: Γιατί έγινε πράσινο το νερό της πισίνας - Λύθηκε το μυστήριο! - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Ρίο 2016: Γιατί έγινε πράσινο το νερό της πισίνας - Λύθηκε το μυστήριο!

Ρίο 2016: Γιατί έγινε πράσινο το νερό της πισίνας - Λύθηκε το μυστήριο!

Share This

Ο διευθυντής Μάριο Αντράντα και η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο απαντούν γιατί τα νερά της πισίνας των καταδύσεων είναι πράσινα.

Διαβεβαιώσεις ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας έδωσε η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο αναφορικά με το πρόβλημα που προέκυψε με την πισίνα των καταδύσεων, τα νερά της οποίας πρασίνισαν.

«Η υγεία των αθλητών δεν βρίσκεται σε απολύτως κανέναν κίνδυνο. Κάναμε πολλές δοκιμές και εγγυόμαστε ότι πληροί τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις» δήλωσε ο διευθυντής του Ρίο 2016, Μάριο Αντράντα, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους αθλητές για το «δυσάρεστο» χρώμα του νερού.

«Ζητούμε συγγνώμη. Είναι θέμα αλκαλικότητας. Παρεμβαίνουμε για να εξασφαλίσουμε ότι ήδη από σήμερα τα πάντα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα. Επαναλαμβάνω όμως, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος» πρόσθεσε ο Αντράντα.
Βέβαια, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας παρατηρήθηκε πως και το χρώμα στην διπλανή πισίνα όπου πραγματοποιούνται αγώνες πόλο αρχίζει και γίνεται πράσινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages