Δεν πίστευαν στα μάτια τους στην Ψαρρού: To σούπερ γιοτ των €450.000.000 που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! (VIDEO) - PISTEPSETO

Ότι καλύτερο...

Post Top Ad

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στην Ψαρρού: To σούπερ γιοτ των €450.000.000 που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! (VIDEO)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους στην Ψαρρού: To σούπερ γιοτ των €450.000.000 που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! (VIDEO)

Share This


Κάποιοι νόμιζαν ότι έβλεπαν μια γιγάντια πλωτή βίλα όταν κατέπλευσε στα νερά του όρμου της Ψαρρούς η επιβλητική θαλαμηγός Luna.
To σούπερ γιοτ, αξίας 450 εκατομμυρίων ευρώ, ανήκει στον Ρώσο επιχειρηματία Farkhad Temurovich Akhmedov και έδωσε ακόμη περισσότερο αέρα χλιδής στην Μύκονο!

Το μήκους 115 μέτρων σκάφος φιλοξενεί πλήρωμα 50 ατόμων και διαθέτει δέκα VIP καμπίνες 100 τετραγωνικών η καθεμιά, 20άρα εξωτερική πισίνα, δύο ελικοδρόμια, εννέα καταστρώματα και έναν τεράστιο εξωτερικό χώρο ψυχαγωγίας. Μαζί με την πολυτελή θαλαμηγό Eclipse είναι τα μοναδικά σκάφη στον κόσμο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ναυαγοσωστικά, αφού το Luna είναι εξοπλισμένo με 8 βοηθητικά πλοιάρια, 2 σωστικές λέμβους και ένα μίνι-υποβρύχιο!

Πρώτος ιδιοκτήτης του Luna ήταν ο Roman Abramovich, ο οποίος το αγόρασε το 2010 αντί 400 εκατομμυρίων. Τέσσερα χρόνια αργότερα το πούλησε στον τωρινό του ιδιοκτήτη, ο οποίος ξόδεψε άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ για διάφορες μετασκευές…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Pages